2777
2789
سعی کن اینجور وقتا بنویسی هرچی دلت میخواد که سبک شی...بعدم نوشته هاتو پاره کن بریز دور

اخه همش‌فک‌میکنه‌چقد خونوادش خوبن جلو اون با من خوبن ولی‌ وقتی اون نیست... سر این دلم‌میخواد بدونه چه ادمایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری منم همینه امشب همرو دعوت کرد خونش حتی شوهر منو ولی منو دعوت نکرد در این حد بیشعوره

وااااا يعني چي به شما جدا بايد زنگ بزنه دعوت كنه همسرتونو جدا

با من متوجه منظورتون نشدم 

وااااا يعني چي به شما جدا بايد زنگ بزنه دعوت كنه همسرتونو جدا با من متوجه منظورتون نشدم 

نه عزیزم زنگ زده به شوهرم گفته شام بیا اینجا همه ام دعوت بودن الا من هر سری هرکی میخواست دعوت کنه میگفت با خانومت بیا انسری کلا دعوتم نکردن

بچه ها كسي هست بدونه چرا كلا جاري اينجوريه من كل دنيا با همه عاليم حتي اوني كه بدترين زخم بهم زده خوشبين هستم خيلي هميشه نيمه پر ليوان ميبينم بين دوستام معروفم قضايا رو جوري ميبينم همه تعجب ميكنن بسكه مثبتم اما با يكي از جاريام مشكل دارم سعي ميكنم كم ببينمش البته بدي خيلي كرده اما بودن كساني كه از اونم بيشتر بدي كردن مثل عمه ام بازم دوسشون داشتم و رفت و آمد كردم 

كلا چرا جاري اينجوريه آدم نسبت بهش