2777
2789
عنوان

مامانای خرداد و تیر ۹۸ (انرژی مثبت )

| مشاهده متن کامل بحث + 446605 بازدید | 47801 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان همراه اولی با شماره گیری ۵۴#‍  *۱۰۰* هدیه اینترنت دریافت کنید،به من الان ۵۰۰مگ داد فقط امروز وقت داره. البته من وای فای دارم ازش استفاده نمیکنم  

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
اگه بابت اسید فولیک نگرانی مشکلی از اون بابت نیست. نمیخوردی هم از تغذیه ت تامین میشد.

گیسو جون من یه پیام برات برات فرستادم میشه هر وقت تونستی جواب منم بدی

قراره یه فرشته از بهشت پا بذاره تو اردیبهشت    

دوستان منم فردا آز غربالگری دوم دارم غربالگری اول ریسک متوسط زد پر از استرسم دعاکنین مشکلی نباشه والا باید آمینو سنتز بشم اگه اینم ریسک نشون بده 😞😞😞😞😞😞

خدایا مواظب فرزندانم باش پسر و دختر نازم
عزیزم خیلی مبارکه 😍 خدا حفظش کنه 💛

ممنون عزیزم سلامت باشی😊😍

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

خانمها من غربالگری اولم ریسک یک به هشتاده دکتر گفته هفته دیگه برم امینو سنتز ولی میترسم چون میگن احتمال سقط و مشکلات دیگه هست به نظرتون اگه سل فری بدم دقیق هست یا امینو بهتره از جوابش هم خیلی میترسم 

الان دیگه راحت پس سزارین می شی به سلامتی . درسته ؟ 

اره انشالا.  

خواهرم هم بچه اول سزارین بود. دوماه پیش دومی رو‌دنیا آورد سزارین. 

چون محل بخیه ها امکان پاره شدن و آسیب مجددش هست. باوجود اینکه چند سال گذشته ولی خوب امکان آسیب وجود داره. 

کسانی که بچه اول سزارین شدن و حتی تحت نظر دکتر خاصی هم‌نیستن فقط کافیه چند روز قبل زایمان برن بیمارستان و وقت بگیرن برای عملشون. بدون هزینه اضافی

❤❤اللهم اشف کل مریض❤❤