2777
2789
عنوان

مامانای خرداد و تیر ۹۸ (انرژی مثبت )

| مشاهده متن کامل بحث + 445865 بازدید | 47801 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم راست میگی، خدا صبر بده که احترامشون رو بتونیم نگه داریم 

عزیزم احترام مادر بحثش جداست .

ولی در کل خودشون باید احترام خودشون رو حفظ کنن . هرچیزی یه حدی داره . وقتی پسرشو عصبی می کنه منم چندین سال جلوشو گرفتم ولی دیگه زیاد کاری ندارم خودش به خودش احترام نمی زاره . من چرا دل بسوزونم و خودمو از چشم بندازم . از طرفی تجربه ثابت کرده تا دعوا نشه کوتاه نمیاد اینکه من فقط چند بار همسرم دعوت به ارامش می کنم بعد ببینم خود مادرشوهرم دلش دعوا می خواد دیگه سکوت می کنم . 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد  
فاطمه جون مادر شوهر شما چون کار رو به دعوا میکشونه دستش واسه همه رو میشه شاید بقیه سکوت کنن ولی به م ...

دقیقاااا عزیزم . 

برای من واقعا مهم نیست ولی همسرم خیلی اذیت می شه . منم دیگه کاری ندارم چون تا دعوا راه نیفته می دونم ادامه می ده . 

سللللااااام صبح به خیر خانم های گل .نی نی های عزیزمو دوست داشتنی 😍😍🤗🤗😗😗

سلام فاطمه جون و همه ی مامانای خشگل امیدوارم حال همتون خوب باشه 

بچه ها دیشب بینیم کیپ شده بود چن بار قطره ریختم ولی تاثیری نداشت احساس نرگ و خفگی بهم دس داده بود الانم پاشدم داره از بینیم اب میاد به خدا یه حالت خیلی بده دارویی چیزی مثل سیتریزین یا ..... میشه به نظرتون استفاده کرد 

الانم خوابم میاد ولی از ترس خفگی و اون احساس بد نمیتونم بخوابم😭😭😭😭😭😭کمکم کنین

سلام صبح بخیر من اومدم ازمایشگاه.

رفتم دکتر عمومی ازمایش قند بارداری برام بنویسه .ادرار وقند معمولی نوشته😒

دیگه ازاد گفتم حساب کنن برام Gtt وادرار

الانم منتظرم جیش خانوم بیاد بعد پودر افسانه ایی بخورم😓

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
سلام صبح بخیر من اومدم ازمایشگاه. رفتم دکتر عمومی ازمایش قند بارداری برام بنویسه .ادرار وقند معمولی ...

همون جان با خودت لقمه اوردی ؟ برای بعدش .

سعی کن بعدش یه جا بشینی. هم برای خودت بهتره هم تو جواب ازمایش تاثیر داره . طبق گفته دکتر ازمایشگاه. 

سلام فاطمه جون و همه ی مامانای خشگل امیدوارم حال همتون خوب باشه  بچه ها دیشب بینیم کیپ شده بود ...

سلام به روی ماهت .

عزیزم شیر ولرم و عسل بخور .عسل یه قاشق چای خوری اگر قند نداری‌ 

یا اب ولرم و عسل و ابلیمو . اینا راه گلو رو باز می کنه. 

حتما پیاز تو خونه بزار که دختر گلت نگیره .

سوپ درست کن شلغم و اسفناج و مرغ بریز توش. 

مایعات زیاد بخور

اگر فشارت بالا نیست اب نمک قرقره کن روزی دوبار خیلی غلیظ نباشه . 

اب پرتقال بخور .

سلام به روی ماهت . عزیزم شیر ولرم و عسل بخور .عسل یه قاشق چای خوری اگر قند نداری‌  یا اب ولرم ...

فاطمه جون بینیم کیپه کیپه رفتم یه سیتریزین خوردم اخه وقتی پا میشم ابریزش پیدا میکنم ای خدااااا

همون جان با خودت لقمه اوردی ؟ برای بعدش . سعی کن بعدش یه جا بشینی. هم برای خودت بهتره هم تو جواب از ...

نه والا چیزی نیاوردم دخترداییم اینجاست بیهوش بشم به دادم میرسه😂

پودر خیلی خوشمزه بود انگار اب پرتغال تگری خوردم😂شوهرمم تا یکی دوساعت دیگه احتمالن میاد.منو رسوندورفت.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

صبح ساعت ۷ نی نی م ازبس گشنه بود تیکه پاره م کرد😂هی ووول میخورد ومحکم میزد

فاطمه جون بینیم کیپه کیپه رفتم یه سیتریزین خوردم اخه وقتی پا میشم ابریزش پیدا میکنم ای خدااااا

چک کردی گلم بد نباشه ؟ به خاطر بارداری می گم.

سوپ شلغم و اسفناج خیلی کمک می کنه عدس و مرغم بریز

[QUOTE=84329839]نه والا چیزی نیاوردم دخترداییم اینجاست بیهوش بشم به دادم میرسه😂 پودر خیلی خوشمزه بود انگار اب پرتغ 

نوش جونت عزیزم 😗😗😗😉😉😉