من رفتم نوبت بگیرم گفت الان زوده اخر هشت ماهگی بیا
واقعا ؟
این خانم به من گفت اوایل هشت دیگه همه میان ...آخه من داشتم فکر میکردم ببینم 26 اردیبهشت دکترم نوبت عمل کی میده جور بشه فردا پس فرداش برم همش فکرمه برم شیراز
با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واقعا ؟ این خانم به من گفت اوایل هشت دیگه همه میان ...آخه من داشتم فکر میکردم ببینم 26 اردیبه ...
اره..من دوس داشتم این ماه بگیرم میترسم باد کنم..اخه تو عید خیلی ورم کرده بودم بخصوص صورت..یحوری بود هرکی منو میدید میگفت چرا انقد بادکردی.کلا به یه مرحله ایی رسیده بودم اگه کسی نمیگفت تعجب میکردم
بچه ها من میشینم گاهی قوز میکنم کمی خم میشم جلو خط سوتینم درد داره بااینکه استفاده نمیکنم.
کلن خط شکمم معلومه که بالازده کمی خم میشم درد میگیره این کنارهاش
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧