2777
2789
عنوان

ناراحتم !!!

314 بازدید | 32 پست

رفتم سونو گفتن بچه ام دختره. خودم و شوهرم شاد بودیم. سه سال نازایی داشتیم و خدا این نعمت رو بهمون داده.

اما خانواده شوهرم و فامیل خیلی بد رفتار کردن و تحویل نگرفتن.

چرا بچه پسر عزیزتره !!!؟

نهال خانوم مامانی عاشقته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخمل كه خيييلي خوبه😍😍

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

چرا بعضیا اینقدر بی لیاقتن

چرا نمیفهمن این لطف خداست ک شامل حالشون شده 

چرا نمیفهمن جنسیت دست خداست اونه ک دوست داره ب یکی دختر ب یکی پسر بده 

من آخر دق میکنم از دست این بعضیا

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

نکه   خودشون   پادشاه   هستن   یکی  باید  نسلشون   رو  ادامه   بده   و  نکه  میلیارد  هستن   باید  ثروتشون   رو  پسرشون   بخوره   و  به   نوه   پسری   برسه   خوشحال  میشن 

اعتقاد  مضحکشون   اینه   دختر  مال  مردمه  

یاعلی بر دشمنات لعنت 👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسمم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم درباره شهید هادی وکتاب فقط برای خدا درباره شهید سامانلو هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

مهم خودت و همسرتی اینقد حلوا حلوا کن دخترتو اینقد بناز بهش که دهن همه بسته شه اصلا ضعف نشدن نده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

خانم دکتر میگفت بعصی هی پسر میکنن که نسلون ادامه پیوا کنن فکر میونن انیشتین هستن که نسلشون باید ادانه پیدا کنه این ادمایی با این طرز فکر بهتره که اصلا نسلی ازشون نمونه😂😂

2790
2778
2791
2779
2792