2777
2789
عنوان

اصلاح با شمع ☺

423 بازدید | 19 پست

سلام خانوما😍میگم اصلاح با شمع واسه پوست صورت ضرر نداره ؟

بعضی هامیگن پوستو چروکیده میکنه بعضی هاهم میگن پوستو شفاف میکنه 

فعلا امضا ندارم 

میگن وکسم خوبه من جفتشو انجام دادم  چند وقت هیچی برای پوستم بهتر همون بند نبود   

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر

نیدونم 😑دیگ هر کی تو سایت برا خودش آرایشگر حقوق دان اقتصاد دان دکتر شد 😂😂😂

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در نقش آرایشگر با تجربه   

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
 من در نقش آرایشگر با تجربه    

😂😂😂منم حقوقدان

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

من برم تاپیکها دیگه ببینم شغل بعدیم چیه خخخخ

نه یه بار ک طوری نمیشه اگه حساسیت نداشته باشی چون من باهمون یه بار صورتم پر کهیر شد درحدی ک رفتم ام ...

وای منم حساسیت داشتم چی ؟😱😱

حالا یه بار امتحان میکنم 

مرسی که کمک کردی عزیزم 😘💖💖

فعلا امضا ندارم 
وای منم حساسیت داشتم چی ؟😱😱 حالا یه بار امتحان میکنم  مرسی که کمک کردی عزیزم 😘💖💖

نه من کلا الرژی دارم به یه سری چیزا 

کهیرمیزنم با چیزای دیگه هم مث ادویه و...

ایشالا ک شما چیزی نمیشی حالا به یه بار امتحانش.می ارزه

چرا ؟شما ازشمع راصی نبودین ؟

نه عزیزم نبودم پوستم خیلی جوش میزد خیلی قرمز ملتهب بود تا چند وقت بعدش تازه بعد دوسال متوجه شل شدن پوستمم شدم با اینکه خیلی اوقات بند مینداختم قبل شمع اونهمه سال پوستم خراب نبود