۷سال ی پسری رو میخام.خیلی هم میخوااام، با تمام نداریش ساختم،با تمام اخلاقاش کنار اومدم. من دانشجو هستم اینجا.اماسرمو کج نمیچرخونم.این چند سال پاکی و خوب بودنم واسش اثبات شد. از جمعه سر ی موضوع دعوا کردیم قهریم.من واقعا چیزی نگفتم.عصر جمعه زنگ زد ک خستم خوابم میاد.همه گفتن بریم خونه دختر خالم من نرفتم ولی، منم لجم گرفت (چند روز اصلا ندید منو.)منم گفتم ی جور میگی نرفتم انگار منتشو داری میزاری روی من، اونم گفت گ و ه خوریش ب تو نیومده عزیززززززم(با لج) خداحافظی کرد قطع کرد.از اون لحظه من دیگه سراغی نگرفتم اونم سراغی نگرفت ازم.چ جور میتونه اخه؟؟؟؟؟ خیلی داغووووونم
اره برم سمتش بگم راست میگی گ و ه خوریش ب من نیومده؟؟؟؟ خیلی حالم بد. خیلی داغووووووونم و تنها. پامم ...
فقط به این فکر کن که اونم الان به اندازه تو حالش بده از این جدایی خودتو اذیت نکن بهتر که الان شناختیش الان نمیگفت دو روز دیگه بعد ازدواج میگفت اون وقت دیگه نمیخواستی چشمت بهش بیفته
فقط به این فکر کن که اونم الان به اندازه تو حالش بده از این جدایی خودتو اذیت نکن بهتر که الان شناختی ...
اصلا هم حالش بد نیست. رفته شیراز از شنبه. شوهر دوستم بهش زنگ زده بود کارش داشت گفت من اومدم شیراز داره خوش میگذرونه😭😭😭 چقدد سخت.... اما اون چ راحت و سر خوش من با پای شکسته توی خونه دارم غصه میخورم
اصلا هم حالش بد نیست. رفته شیراز از شنبه. شوهر دوستم بهش زنگ زده بود کارش داشت گفت من اومدم شیراز دا ...
اشتباه میکنی غصه میخوری ما والا واسه شوهرامون اینقدر غصه نمیخوریم تو داغی عاشقی نمیفهمی بخدا همش کشکه الکی خودتو اذیت نکن با عقلت زندگی کن نه با احساست اخلاق مرد خیلی مهمه تو زندگی بدون اخلاق نمیشه زندگی کرد
حالتو میفهمم عزیزم.آدم باید یه جاهایی پا بذاره رو احساساتش،درست فک کن.هفت سال از عمرتو صرف همچین آدم ...
اخه ب همین راحتی؟؟؟؟؟؟ اینقدددد راحت تونست بره؟؟؟؟؟ یعنی اصلا دوسم نداشت و همش دروغ بود؟؟؟؟ 😭😭😭😭 این چند روزدخودمو کنترل کردم.اما داره بهم فشار میاد...انگار اون ازخداش بود ک بره...