2777
2789
عنوان

شما بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 32 پست
ب نظرت یعنی تمام؟؟؟؟؟؟ ب همین راحتی؟؟؟؟؟؟

نه بابا 

مطمئن باش پیداش میشه اگه تا فردا نشد خودت پیام بده یا زنگ بزن ببین کجاست 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوسش دارررررم.چیکار کنم؟؟؟؟ ب معنیه واقعی دارم دق میکنم.اما از جمعه تا حالا جلو خودمو گرفتم😭

درست میشه 

اولش سخته،خیلیم سخته 

خودتو بدبخت نکن یه عمر 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂
نه بابا  مطمئن باش پیداش میشه اگه تا فردا نشد خودت پیام بده یا زنگ بزن ببین کجاست

زنگ بزنم بگم چی؟؟؟؟؟ اگه من زنگ بزنم اون بل میگیره.یا جواب نمیده.یا میگه ب من زنگ نززززن

اره برم سمتش بگم راست میگی گ و ه خوریش ب من نیومده؟؟؟؟ خیلی حالم بد. خیلی داغووووووونم و تنها. پامم ...

فقط به این فکر کن که اونم الان به اندازه تو حالش بده از این جدایی خودتو اذیت نکن بهتر که الان شناختیش الان نمیگفت دو روز دیگه بعد ازدواج میگفت اون وقت دیگه نمیخواستی چشمت بهش بیفته

فقط به این فکر کن که اونم الان به اندازه تو حالش بده از این جدایی خودتو اذیت نکن بهتر که الان شناختی ...

اصلا هم حالش بد نیست. رفته شیراز از شنبه. شوهر دوستم بهش زنگ زده بود کارش داشت گفت من اومدم شیراز داره خوش میگذرونه😭😭😭 چقدد سخت.... اما اون چ راحت و سر خوش من با پای شکسته توی خونه دارم غصه میخورم

اصلا هم حالش بد نیست. رفته شیراز از شنبه. شوهر دوستم بهش زنگ زده بود کارش داشت گفت من اومدم شیراز دا ...

اشتباه میکنی غصه میخوری ما والا واسه شوهرامون اینقدر غصه نمیخوریم تو داغی عاشقی نمیفهمی بخدا همش کشکه الکی خودتو اذیت نکن با عقلت زندگی کن نه با احساست اخلاق مرد خیلی مهمه تو زندگی بدون اخلاق نمیشه زندگی کرد

حالتو میفهمم عزیزم.آدم باید یه جاهایی پا بذاره رو احساساتش،درست فک کن.هفت سال از عمرتو صرف همچین آدمی کردی،بقیشو حروم نکن 

اون ک عین خیالش نیس.ینی این رابطه واسش اهمیتی نداره،خودتو خلاص کن 

خیلی سخته ها ولی باید عاقلانه تصمیم بگیری و فراموشش کنی

حالتو میفهمم عزیزم.آدم باید یه جاهایی پا بذاره رو احساساتش،درست فک کن.هفت سال از عمرتو صرف همچین آدم ...

اخه ب همین راحتی؟؟؟؟؟؟ اینقدددد راحت تونست بره؟؟؟؟؟ یعنی اصلا دوسم نداشت و همش دروغ بود؟؟؟؟ 😭😭😭😭 این چند روزدخودمو کنترل کردم.اما داره بهم فشار میاد...انگار اون ازخداش بود ک بره...

اخه ب همین راحتی؟؟؟؟؟؟ اینقدددد راحت تونست بره؟؟؟؟؟ یعنی اصلا دوسم نداشت و همش دروغ بود؟؟؟؟ 😭 ...

اره به همین راحتی.منم با نامزدم به همین راحتی ب هم زدم.تازه رابطم کاملا رسمی بود

عزیزم وقتی میبینی رابطت سرانجامی نداره و واست ارزش قائل نیس،گریه و دلتنگیشو ب جون بخر و تمومش کن

اره به همین راحتی.منم با نامزدم به همین راحتی ب هم زدم.تازه رابطم کاملا رسمی بود عزیزم وقتی میبینی ...

خیلی سختتتتتت... من کم نزاشتم واسش اما انگار واسش کم بودم.... بخدا نمببخشمش...حق من این اشک ریختنا نیست....