2777
2789
عنوان

😣😣😣😣دلم پوسیییییید

188 بازدید | 21 پست

دوروزه بیرون نرفتم پوسیدم تو خونه😣😣😣😣 اعصابم داغونه همسرم قرار بود بیاد بریم بیرون سرش درد گرفت خوابید تا الان خودمم تنها جایی نیست برم😣😣😣😣 وای دلم میخواد گریه کنم

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ده روز دوهفته یه ماهم نرفتم بیرون😒😒😒😒😒

تو خونه چیگار میکردی خب.من بیدار میشم صبحانه میخورم بعضی وقتا غذا درس میکنم و جارو میکشم بعد میشینم تااااشب😭😭😭😭😭 بدم از کلافگی و بیکاری میاد

تو خونه چیگار میکردی خب.من بیدار میشم صبحانه میخورم بعضی وقتا غذا درس میکنم و جارو میکشم بعد میشینم ...

شوهرم نمیذاره برم بیرون وگرنه عاشق ولویی هستم 😉😉😉خودشم کارش زیاده همش خوابه

هیچی  
شوهرم نمیذاره برم بیرون وگرنه عاشق ولویی هستم 😉😉😉خودشم کارش زیاده همش خوابه

منم شوهرم نمیزاره کار کنم وگرنه الان از ارایشگاه میومدم حوصلمم سر نمیرفت😭😭😭😭

آقا منم به جمع پوسیده ها اضافه کنید...سوهرم نیست...تو خونه تنهام... تو شهر غریب...هیچ کس رو هم نداریم...شهرش کوچیکه... هیچ جایی رو هم نداره...اگرم از خونه بری بیرون همه نگات میکنن😁😶

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
منم شوهرم امروز صبح از سفر اومده خییییلی بد سرماخورده از صبح خوابه 😭 دلم براش تنگیده ده روزه ندید ...

برو قلقلکش بده بگو پاش کن دیگه😭😭😭

😭😭😭 تنهایی چ بده تف تو روش😑

آره...خییییلی...با شوهرم خوش میگذره...هی بهش گیر میدم... خودمو لوس میکنم...اونم از لوس بازیام خوشش میاد...کلی میخنده... اما الان هیچکس نیست...دلمم تنگ شده😢😔

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩