2777
2789
عنوان

بارداری.... کمک لطفا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 23 پست
قبلا یک غده تو سینم داشتم دراوردم اما درد نداشت

من که مطمعنم جوشه 😁 شنیدم معمولا غده درد نداره .  یه دکتر پوست برو پس . ید دکتری که اعتماد داری . اگه جوش باشه بعد چند روز یا کوچیکتر میشه یا کم کم ورم میکنه . 

ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
شبا تا سرم و میزارم رو بالشت . فکر این که غده سرطانیِ و این چیزا دیوانم میکنه سه شبه نخوابیدم  ...

وایییی نکن با خودت اینکارو بچتم استرسی میشه هااا نگرانی نداره ک ب شوهرت بگو فردا میری دکتر انشالله چیزی نیست از نگرانی هم در میای 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی نکن با خودت اینکارو بچتم استرسی میشه هااا نگرانی نداره ک ب شوهرت بگو فردا میری دکتر انشالله چ ...

به خدا همش بغض دارم اخه دایی شوهرم همینجوری شد تازگی مرد ۲۷ سالش بود

خداروشکر
من که مطمعنم جوشه 😁 شنیدم معمولا غده درد نداره .  یه دکتر پوست برو پس . ید دکتری که اعتماد دار ...

یک دکتر هست بهش اعتماد دارم.  میرم فردا حتما . دست و پام میلرزه بهش فکر میکنم

خداروشکر
یک دکتر هست بهش اعتماد دارم.  میرم فردا حتما . دست و پام میلرزه بهش فکر میکنم

عزیزم نترس حتما فردا برو دکتر . اگه گفت جوش بود بیا به من بگو حتما 😉 . فکرتو مشغول چیزای دیگه کن . یکی از فامیلای دورمون پیوند کلیه کرد بنده خدا فوت شد من اینقدر بهش فکر میکردم کلیه هام درد گرفته بود واقعا . بعد فهمیدم به خودم دارم ناخوداگاه تلقین میکنم . حواسمو پرت کردم . خوب شدم 

ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
عزیزم نترس حتما فردا برو دکتر . اگه گفت جوش بود بیا به من بگو حتما 😉 . فکرتو مشغول چیزای دیگه کن . ...

میگم حتما. باشه سعی میکنم تا فردا بهش فکر نکنم 

خداروشکر