2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ولی قبلش حتما باید تحت نظر خودش باشید حداقل ۲ ماه آخر

تحت نظرشم

نجمیه میخواستم بیاد که گفت هرجایی میام جز نجمیه! الان دنبال یه بیمارستان طرف قرارداد بودم! 

ممنونم عزیزم جواب دادی

تحت نظرشم نجمیه میخواستم بیاد که گفت هرجایی میام جز نجمیه! الان دنبال یه بیمارستان طرف قرارداد بودم ...

سلامت باشی عزیزم

🌷🌷🌷

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
تحت نظرشم نجمیه میخواستم بیاد که گفت هرجایی میام جز نجمیه! الان دنبال یه بیمارستان طرف قرارداد بودم ...

سلام

دکتر کنعانی خوبه؟ من ماه سوم هستم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم . دکتر کنعانی تشخیصش خوبه؟ وقت برای بیمار میذاره؟ 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
سلام دکتر کنعانی خوبه؟ من ماه سوم هستم نمیدونم پیش کدوم دکتر برم . دکتر کنعانی تشخیصش خوبه؟ وقت برا ...

سلام

دکتر خیلی خوبیه

توی مطبش که میری تک نفری معاینه ات میکنه و بیمار دیگه ای باهات داخل نمیاد و به تک تک سوالات پاسخ میده کامل

سلام دکتر خیلی خوبیه توی مطبش که میری تک نفری معاینه ات میکنه و بیمار دیگه ای باهات داخل نمیاد و ب ...

میشه لطفا شماره مطبشونو بهم بدین 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب