سر نعده خیلی درد میگیره گاهی به پشت شونه میرسه گاهی نه دهن تلخ میشه کلادردش بسیار وحشتناک با سونو مشخص میشه عملشم لابراسکوپیه من اتجام دادم .دردش بعدش کمه بستگی داره کلا بد درد باشی یا نه.
مامان من اوایل سال عمل کرد و صفراشو برداشت..سنگاشم خیللای درشت بود ....دردش از قفسه سینه شروع میشد میزد ب پشتش طوری که میگفت نفسم در نمیاد ما میگفتیم حتما قلبش هس دکترم میرفت نوار قلب میگرفت میگفت مشکلی نداری تا اینکه رفت تهران گفتن سنگ صفرا داری ...
مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
زنداداشم داره آخر همین ماه قراره عمل کنه واسه همین پرسیدم
اصلا دکترا خودشون اینو جز عمل نمیدونن ایقد واسش پیش پا افتادست.تازه دوس من خصوصی رفت صبح رفت عمل کرد عصر ترخیص.ولی بعصی بیمارستانا یه شب نگه میدارن.بعدشم خیلی ادم لوسی باشه تا یه هفته خوب میشه نگرانی اصلا نداره