2821
2789
بله برا من خیلی تنگ بود که اونم درست کرده 😁

ببخشید بعداز عمل اولین بار که دستشویی رفتین سخت نبود ؟

چندساعت بعد دسشویی رفتین؟ 

کدوم بیمارستان عمل کردین؟

هزینش چقدر شد؟

معذرت سوالام زیاده منم بعد زایمان اینجوریم خیلی دردناکه😭😢 فقط سیلاکس میخورم میترسم بعدها دیگه سیلاکس هم جواب نده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید بعداز عمل اولین بار که دستشویی رفتین سخت نبود ؟ چندساعت بعد دسشویی رفتین؟  کدوم بیمارس ...

نه سخت نبود چون غذاهای آبکی و ملین استفاده میکردم سختی نداشت ترس الکی داشتم ولی دردم نیومد یکم درد داشت مثل همون وقتای یبوست نه زیاد. فردای روز عمل دستشویی شماره ۲ رفتم. من شهرستانم بیمارستان دولتی رفتم و با بیمه تامین اجتماعی بودم کل هزینه م ۱۲۶ تومن شد. البته با لباس مریض و همراه به ۱۳۶ تومن رسید

مینـــا صدام کنین
ببخشید بعداز عمل اولین بار که دستشویی رفتین سخت نبود ؟ چندساعت بعد دسشویی رفتین؟  کدوم بیمارس ...

سلام من روزبعدش رفتم سخته ولی تشت اب گرم حلش میکنه هزینه م سه تومن شدبیمارستان خصوصی ولی بیمه نیرومسلح دارم دوتومن بیمه دادویه تومن خودم

واااااااییییی چقد گروووون اخه یه ذره سوراخ مگه چقدکارداشته😢😢😢😢پول یه زیبایی دماغ ازمون میگیرن ک

من خودم رفتم خصوصی چون دکتری که میخواستم اونجابود ولی حاضرم ده برابربدم دیگه برنگرده اون روزا

وای میترسم به جلو کارندارن😢😢😢ن ک دخترم میترسم

نه بابا با اونجا چیکار دارن 😁😁😁

اصلا نترس دردش کمتر یا در حد همون موقع یبوست هست ولی بعد عمل کامل خوب میشی

مینـــا صدام کنین
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز