2777
2789
TE=73246570]من هم شقاق داشتم هم همورویید مرداد عمل کردم هم با لیزر هم با چاقو یک هفته اول خیلی سختم ...

هر روز ۳ بار و هر بار ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بشینید تو آب گرم رفته رفته بهتر میشین

مینـــا صدام کنین

سلام ببخشید 

من موقع مدفوع خیلیییییی درد میکشم 

انگار یه زخمی داخل هست 

ب شدت میسوزه 

همین درد باعث میشه 

نتونم مدفوع کنم و باعث یبوست شده برام

درمانده شدم از درد دارم گریه میکنم

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید  من موقع مدفوع خیلیییییی درد میکشم  انگار یه زخمی داخل هست  ب شدت میسو ...

بله همون زخم من اواخر حدود ۳ ماه تموم خونریزی شدید داشت هر بار موقع دستشویی رفتن... باید برید عمل با لیزر بسوزونن اون زخم رو تا تشدید نشه وگرنه به خونریزی بیفته خیلی سخته من خیلی درد کشیدم سه ماه اخیر تا اینکه مجبور شدم رفتم دکتر گفتم عملم کنه با وجود ترسی که از عمل داشتم

مینـــا صدام کنین
بله همون زخم من اواخر حدود ۳ ماه تموم خونریزی شدید داشت هر بار موقع دستشویی رفتن... باید برید عمل با ...

ای خدا منم خیلی میترسم 

ولی دردش هم واقعا کشنده هست 

چ دکتری باید برم؟

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..

E=73247128]سلام ببخشید  من موقع مدفوع خیلیییییی درد میکشم  انگار یه زخمی داخل هست  ب شدت میسو ...[/QUOTE]

یکم مقعدتو با روغن زیتون چرب کن 

لبخند. چون شنیدم لبخند آوردن روی لب مردم خیلی ثواب داره اگر دوست داشتید برای برآورده شدن ارزوهای هم خودت هم من وهم بقیه یه صلوات بفرست 
ای خدا منم خیلی میترسم  ولی دردش هم واقعا کشنده هست  چ دکتری باید برم؟

من چون میدونستم غیر از عمل هیچ دارویی بهم جواب نمیده رفتم پیش دکتر جراح عمومی بهش گفتم برام‌ عمل بنویسه که نوشت و واقعا راحت شدم الان. کاشکی زودتر میرفتم اون همه درد و زجر رو تحمل نمیکردم

بعضیا میرن پیش دکتر گوارش اون دارو میده اگه خوب نشد مینویسه برا عمل ولی نمیدونم خودش عمل میکنه یا نه. ولی من خودم مستقیم رفتم پیش جراح عمومی

مینـــا صدام کنین
من چون میدونستم غیر از عمل هیچ دارویی بهم جواب نمیده رفتم پیش دکتر جراح عمومی بهش گفتم برام‌ عمل بنو ...

چند وقت بعد از عمل طول کشیدتاخوب شدید 

لبخند. چون شنیدم لبخند آوردن روی لب مردم خیلی ثواب داره اگر دوست داشتید برای برآورده شدن ارزوهای هم خودت هم من وهم بقیه یه صلوات بفرست 
چند وقت بعد از عمل طول کشیدتاخوب شدید 

یک هفته درد خیلی کم داشتم. دردش از درد یبوست بیشتر نیست که کمترم هست. ولی بعد یه هفته خوبِ خوب شدم ولی حتما باید تا یک هفته هر روز ۳ با  و هر بار ۱۵ دقیقه بشینی تو آب گرم تا محل زخم خشک نشه نرم بمونه و اذیت نشی

مینـــا صدام کنین
سلام ببخشید  من موقع مدفوع خیلیییییی درد میکشم  انگار یه زخمی داخل هست  ب شدت میسو ...

پماد رکتول بگیر یه هفته بزن اگه خوب نشدی برو جراح عمومی 

🌹خدا همیشه بهترینها را برایت میخواهد صبور باش و به خدایت اطمینان کن 🌹