2777
2789
عنوان

میخوام جداشم

216 بازدید | 13 پست

سلام خانما میخوام جداشم خانواده شوهرم خیلی توزندگیمون دخالت میکنن شوهرمم چون پول نداره واسه خونه وزندگی میگه من باخانوادمم تاهمیشه خستم شده واقعا ی بچه ۶ماهه هم دارم هرکاری کردم ولی بیخیالمون نشدن 

عزیزم جداشدن خیلی راحت نیس منم ۴ساله باخانواده شوهرم دارم زندگی میکنم

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچی حتی لباس خریدن وبچه دارشدن وهمچی

زهره جان واقعا شرایط طلاقو داری با یه بچه شیش ماهه گناه داره بچه طلاق بشه یا بدون پدر باشه یا بدون مادر به نظرم الان دوران سختیته سعی کن ازش هر جور شده بیای بیرون و دخالتهاشون برات مهم نباشه همسرتو تشویقش کن بره دنبال کار یواش یواش از گِل و لای در میاید

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

خب چکارکنم توهمچی دخالت میکنن همیشه دعادرست میکنن بینمون

نه مال من باهام‌کاری ندارن ولی شوهرم مامانشو خیلی دوس داره خداییم مامانش خوبه باباش مرده منم مجبوری باهاشون تو ی خونه زندگی میکنیم خواستیم جدابشیم پدرشوهرم مرد حالا این همه جهیزیه م ک هیچ😭

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
نه مال من باهام‌کاری ندارن ولی شوهرم مامانشو خیلی دوس داره خداییم مامانش خوبه باباش مرده منم مجبوری ...

چقد امضات ناراحتم کرد عزیزم واست صلوات فرستادم😔

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
چقد امضات ناراحتم کرد عزیزم واست صلوات فرستادم😔

فدات شم‌گلم مرسی😔

فدات شم‌گلم مرسی😔

خانمی این نذر رو بکن شاید ان شا لله باردار بشی. یه خانمی نذر روضه حضرت رقیه کرد بر سر مزار شهدای گمنام و بعد از مدتی باردار شد. در واقع این خانم خواب دیده بود که این نذر رو باید انجام بده. وقتی باردار شدی، نذر رو به جا بیار.