2777
عنوان

دلشوره گرفتم

326 بازدید | 33 پست

شوهرم قرار بود بره پیش دوست صمیمیش.ک امروز رو باهم باشن.منم گفتم بره ی هوایی عوض کنه چون باردارم و استراحت خیلی خودشو درگیر من و کارای خونه کرده برا همین گفتم بره با دوستاش.الان دیدم ک مام زیربغل و برس و ادکلنشم برده.اخه گاهی ک میرن باهم بیرون میرن ی رستورانی قهوه خونه ای جایی باهم میشینن الان از ظهر رفته و خبری هم ازش نیست ز میزنم ج نمیده.من حامله ام و رابطه جنسی با همسرم ندارم ولی از روشهای دیگه استفاده میکنیم.ی بار از زن دوستش ک الان طلاق گرفته شنیدم ک وقتی باردار بوده شوهرش بهش خیانت کرده ومن الان از دلشوره تمام بدنم یخه.استرس گرفتم دستام میلرزه.ی وقت شوهرمو اغفال نکرده باشه.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نه چیزی ندیدم ولی این دوستش خیلی سبک و هیزه.از دوستش خیلی چیزا دیدم.

اگه اعتماد داری پس باید مطمئن هم باشی با وجود تمام سنگریزه های جلو پاش باز هم بهت پایبند میمونه.... بعدشم به نظرم منتظر باش بیاد بعد هم تغییر رفتارش رو زیرنظر بگیر... اگرم تحمل نداری بهش پیام بده جوری که نتونه جواب نده

Shadow
مام و ادکلن و برس چه ربطی داره به س کس 

میگم شاید خونه یا مهمونی رفته باشه ک اینارو باخودش برده وگرنه ادم تو قهوه خونه یا رستوران کجا میخواد لباس دربیاره مام بزنه.خ عجیبه برام.