2777
2789
عنوان

کنکورمجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
ازمون ثبت نام کردی؟؟پایه درسیت چطوره؟؟ریاضی فیزیکت ک فک کنم قوی باشه اره؟

پایم خوبه ریاضی فیزیک شیمی عربیم عالیه

زیستوکه تازه شروع کردم هم خیلی خوبه 

فقط وسطا هی ارادم کم میشه ناامید میشم و یه چن روزی درسو میذارم کنار...

پایم خوبه ریاضی فیزیک شیمی عربیم عالیه زیستوکه تازه شروع کردم هم خیلی خوبه  فقط وسطا هی ارادم ...

خیلی شرایطتت خوبه پس!! فقط رو زیستت کار کن ریاصی فیزیک و عمومیات که خیلی خوبن  چون ۹۹ هم میخوای کنوور بدی وقت داری ...متولد چندی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشي عزيزم البته من دانشگاه نرفتم ازدواج كردم الان دارم ميخونم واس كنكور ٩٩.شما هم تمام كتاب در ...

بله من خواهرشوهرم کنکوریه اون همه کتابارو گرفته نظام جدیده منم از اونا استفاده میکنم

البته مشوق اصلیم هم خودش بوده....

از اون خواهرشوهر خوباس😍

بله من خواهرشوهرم کنکوریه اون همه کتابارو گرفته نظام جدیده منم از اونا استفاده میکنم البته مشوق اصل ...

واي خداي من چقد شرايطمون مث همه.من تو همه كامنت ها ك ميذارم از خواهرشوهرم تعريف ميكنم خواهرشوهر منم بازدهم تجربي هس خيلي دوسش خوبه تو فرزانگان  هس.خيلي كمكم ميكنه.مادرسوهرم همش ميگ دوتاتون پزشكي شيراز قبول ميشين!

واي خداي من چقد شرايطمون مث همه.من تو همه كامنت ها ك ميذارم از خواهرشوهرم تعريف ميكنم خواهرشوهر ...

وااای چه خوب منم خواهرشوهرم یازدهم تجربیه..درسش هم خوبه خیلی تلاش میکنه ولی بنده خدا پایش ضعیفه..

ولی از موقعیی که منم شروع کردم به هم کمک میکنیم و میخونیم