2777
2789
عنوان

تزریق ژل لب +عکس

12553 بازدید | 93 پست

سلام عشقااااا

اونایی که ژل تزریق کردین به لباتون لطفا بگید چطوریه راهنماییم کنید من میخوام انجام بدم ولی خیلی کم وطبیعی درحد نرمال شدن لبام...لب بالام کوچیکه..واینکه بخوام خیلی خیلی طبیعی باشه چند سی سی باید تزریق کنم؟هزینه اشم اگه اطلاع دارید بگید ممنون تشکرررررر😙

توی پست بعدی عکس لبامو میذارم لطفا بگید چند سی سی باید بزنم؟من هیچ اطلاعاتی ندارم کلا وقیمت هرسی سی چنده؟

(عکس بدون رژ ندارم خخخ شرمنده همینطوری بگید)

یا کنج قفس یامرگ این بخت کبوترهاست..دنیا پل باریکی بین بد و بدترهاست..ای بر پدرت دنیا آن باغ جوانم کو؟..دریاچه ی آرامم؟..کوه هیجانم کو؟..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نهایت 1 سی سی بزن 

قبل تیر ماه دکتر جعفریه 700 بایت هر سی سی میگرفت الان بالای 1 میلیون هست صد در صد

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

عه خوبی که

منم میخوام بزنم 

لایکم کنید بیام پست هارو بخونم

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!