2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دلارا جون من به قانون جذب معتقدم. و عضو کانالت شدم و راستش چند تا از ویس هاتو گوش کردم و واقعا حرف های قشنگت بهم آرامش داد😍 

امیدوارم روزی برسه تا همه از زندگی زمینی لذت ببرن‌

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
سلام دلارا جون من به قانون جذب معتقدم. و عضو کانالت شدم و راستش چند تا از ویس هاتو گوش کردم و واقعا ...

سلام به روی ماهت هانی جون خوشحالم که مطالب کانال رو دوست داشتی

خب نظرتو بگو عزیزم کدوم دور همی رو بیشتر دوست داری؟

خدا برایم به شدت کافیست
سلام به روی ماهت هانی جون خوشحالم که مطالب کانال رو دوست داشتی خب نظرتو بگو عزیزم کدوم دور همی رو ب ...

عزیزم بنظر من هر دوتاش برامون سودمند و با ارزشه، ممنون میشیم به ترتیب برامون دوتاشو بذاری

ممنون از نظرت قشنگم

دلارا جون با اینکه به قانون جذب خیلی معتقدم اما یوقتایی نمی‌دونم چطور از خدا بخوام برای حل شدن مشکلم...مشکلم رو تا حدودی براتون میگم تا راهنمایی کنین؛

من چندین ماه هست که منتظرم حقم بهم داده شه هرچی تماس میگیرم یه بهانه ای برام میاره ...یه مبلغی هست که حقمه و پول خودم بوده اما اون بنده خدا احساس میکنم نمی‌خواد باهام راه بیاد و حقمو بده.مبلغ خیلی درشتی هم نیست.میتونم قیدشو بزنم اما نمی‌خوام از حقم بگذرم.

ممنون میشم اگر کمکم کنین.

سلام میشه منم به کانالت راه بدی عزیزم لینک داری بهم بدی بعدم کتاباز دولت عشق کاترین پاندر رو بخون و دوره جملات تاکیدی راه بنداز که باهم تکرارشون کنیم. منم مشکل هانی جون رو دارم به یه ادم بی وجدان 5 تومن دادم و طرف رفت که رفت و گوشی هم خاموشو ادرسم یه ادرس پرت به نظرت راهی برای برگشت این پول از دست همچین کسی هست ممنون میشم بهم جواب بدی

سلام میشه منم به کانالت راه بدی عزیزم لینک داری بهم بدی بعدم کتاباز دولت عشق کاترین پاندر رو بخون و ...

سلام عزیزم قطعا هست 

وارد کانال بشید و از اول ویس ها رو گوش گنید احتمالا اوا دور همی بخشش برگزار میشمه...

کانال: mojezeyezehn97

خدا برایم به شدت کافیست