2777
2789

Hoda:

كاربردهاي ليزر اربيوم

✅کاهش چروک

با تحریک تولید کلاژن جدید و بازسازی پوست با برداشتن لایه بسیار ظریفی از پوست ترمیم چروک‌ها و جوانسازی پوست امکان‌پذیر می‌شود. هر چه تعداد دفعات عبور لیزر از پوست بیشتر باشد، ترمیم پوست نیز عمیق‌تر خواهد بود و البته به همان نسبت دوران بهبود نیز طولانی‌تر و نتایج به دست آمده بهتر خواهد بود. دوران بهبود جوانسازی پوست با لیزر اربیوم معمولاً یک تا دو هفته طول می‌کشد.

✅درمان جای جوش و جای زخم

لیزر اربیوم برای درمان جای جوش و زخم فرو رفته (آتروفیک) به کار برده می‌شود. کلاژن جدید در اثر برداشتن لایه‌های سطحی پوست تولید می‌شود و به این ترتیب پوست جوان‌تر و دارای بافت بهتر می‌شود.

✅درمان تجمع رنگدانه‌ها

از لیزر اربیوم برای درمان تجمع غیریکنواخت رنگدانه‌های روی پوست استفاده می‌شود، به این ترتیب که لایه‌های فوقانی پوست که محل تجمع رنگدانه‌ها هستند، به دقت برداشته می‌شود. این عارضه معمولاً با لیزر اربیوم درمان نمی‌شود، مگر آن که از بین بردن چروک‌ها نیز مد نظر باشد. دوران بهبود این عمل طولانی‌تر از لیزرهای دیگری مانند مدلایت یا روبی است که رنگدانه‌ها را با دقت بیشتر و دوران بهبود کوتاه‌تر برمی‌دارد و نیازی به حذف لایه‌های پوست نیست.

✅درمان ضایعه‌های پوستی

بهتر است برای درمان ضایعه‌های پوستی در عوض جراحی از لیزر اربیوم استفاده شود. کراتوز خورشیدی، علامت‌های گوناگون روی پوست و خال‌های خوش خیم را می‌توان با لیزر اربیوم از بین برد. اما این عمل برای درمان ملانوم مناسب نیست.

پروردگارا...مرا هزار امید است و هرهزار تویی...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم از لیزر اربیوم کلینیک آرتمیس تو پونک استفاده کردم، خیلی راضیم واقعا پوستم عالی شده. کلا به نظرم خیلی کلینیک خوبی هستند. خیلی محیطشون دلنشینه و دستگاهاشون پیشرفته است.