2789
میشه با 1 تومن؟؟؟؟؟

تنها چیزی ک میشه همونه فقط 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان من باردارم مادرم میخواد برای زایمانم برام کادو یه تیکه طلا بخره  1 تومن بودجه داریم&nbs ...

خب همه چیزداری بدش من براخودم گوشواره بخرم😜😜😜😜😜😜😜

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
دیگه یه تومن یعنی کمتر از دو گرم برو به مدال نازک برای گردنبند بخر یه چیزی بخر که نازک باشه اما په ...

آره متاسفانه 

خیلی دوس دارم یه تیکه طلا باشه ولی خب با این پول تقریبا چیزی نمیشه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
بیدار شو بیدار شوووو 😁😁😁 گذشت اون زمانااا 😓😓

بابا نازک دیگه  😁 یا پلاک یا زنجیر 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
فک نکنم گردنبند بشه یه بالا گوشی کوچیک میشه

😕😕چقد خوب شد قبل عید النگو خریدما😕اون موقع یدونش ۱ میلیون شد ۵ تا خریدم  الان بنطرتون چند میره؟

اگ قبل عید بود الان 15میلیون شده شایدم بیشتر

وای نهههه😟😟😟😟😟😟

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔