2777
2789
عنوان

تنفر

94 بازدید | 13 پست

متنفرم ازاقوام شوهرم چون همیشه دنبال بهره کشی مالی بودن و استفاده کردن ازما .شوهرم ساده اما فقط برای اونا واسه من خیلی زرنگ میشه گاهی اوقات خیلی حرصم میگیره 😐

منم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا من خرج دوا و درمون خودم بادفترچه مبرم بعد میفهمم مادرشوهرم زنگ زده شوهرم رفته خصوصی من خرجهام کم میکنم که بتونم صرفه جویی کنم رفته واسه برادرش چندکیلو گوشت خریده یا دعوتشون کرده بیرون اخرش به من میگه باید یکم جلوخرجامون بگیریم 

مثلا من خرج دوا و درمون خودم بادفترچه مبرم بعد میفهمم مادرشوهرم زنگ زده شوهرم رفته خصوصی من خرجهام ک ...

توام خرج کن خب.نذار چیزی واسه اونا بمونه

یا پول بگیر که خودت بری خرید یا ارایشگاهی یا هر جا دیگه

هر جا پول میکشی بپرس ببین فروشنده داره پول بهت بده

اگر داشته باشه اضافی بکش

اضافه پولی که میگیری رو پسنداز کن😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
توام خرج کن خب.نذار چیزی واسه اونا بمونه یا پول بگیر که خودت بری خرید یا ارایشگاهی یا هر جا دیگه ه ...

دوست جون یکی دوبار اینجوری پس انداز کردم شوهرم فهمید گفت دزدی😢درصورتی که مادرش این کارهارو میکرد میگفت زنیت .زن زندگی .دلم میخواد مادرش بمیره عوضی یادش میده میگه طلاها زنت بفروش من زیربار نرفتم تاحالا

دوست جون یکی دوبار اینجوری پس انداز کردم شوهرم فهمید گفت دزدی😢درصورتی که مادرش این کارهارو میکرد می ...

پولاتو بذار خونه مامانت.جا امن😁😁😁😁خخخخ

یا اگر نمیذاره به خودت برس و توام مث اونا خرج کن نذار براشون چیزی بمونه

اینکارو که میشه کرد?من ک همینکارم نمیتونم بکنم😢

والا شوهرم واسه من خرج نمیکنه میره مثلا واسه خواهرش ش ا ر ژ میخره.حالا اون دوتا بچه داره

خونه جدا واسه خودشون خریدن.ماشینم که دارن.شوهرشم سرکار میره

مطمئنم پسندازم دارن که میخوان زمین کنار خونشون بخرن بزرگتر کنن خونشونو

ولی شوهرم میره واسشون خرج میکنع۷ یا ۸میلیون تاحالا داده بهشون اونام که پس نمیدن

یا واسه خواهر مجرده که طبقه پایین ما هست .همه کار میکنه واسه من گوشی نخرید واسه اون رفت خرید😐بهشم مبگم این مجرده باباش که ماهی ۸۰۰ تومن میده بهش یه نفر ادم چقدر خرج داره یارانشم هست

میگه تنهاس گنا داره😐

.مادرشونم فوت شده باباشونم بخاطر مریضیش ی شهر دیگس

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
پولاتو بذار خونه مامانت.جا امن😁😁😁😁خخخخ یا اگر نمیذاره به خودت برس و توام مث اونا خرج کن نذار بر ...

خدا انشالله کمکمون کنه .دلم واست سوخت وضع و اوضاعت بدتر. ازمنه 😣خیلی زوره بخدا کاش میتونستم بی تفاوت باشم .فکرش کن همچین ادمهایی هم پول شوهرشون تمام دارن هم پول شوهر تو .ساکن کجایی دوست جون😍

خدا انشالله کمکمون کنه .دلم واست سوخت وضع و اوضاعت بدتر. ازمنه 😣خیلی زوره بخدا کاش میتونستم بی تفاو ...

والا بخدا خیلی سخته

حرص میخورم همش چیزیم نمیتونم بگم.بگمم میگه به تو ربطی,نداره

کرمان

ما خانوادمون همچین چیزایی توش نبود که داداشم بره به خواهرم پول بده

اگرم کسی قراره کمک کنه مامان بابامن که به همه مساوی مبدن اونم به بهانه عید که میگن عیدیتون

اقوام خیلی دورمون هستن شوهرم.فک نمیکردم از زمین تا اسمون با ما فرق داشته باشن

مثلا عصری میخواستیم بریم کرمان من برم خرید حالا از عیدی چیزی نخریدم من

میگه بریم خواهرمم ببریم باهامون که واسه بچه هاش خرید کنه😐

گفتم وقت نمیشه تا توبیایی ناهار بخوریم ۴ونیم میشه بریمم اونا وقتمون میگیرن شبم باید برگردیم مهمونی میگه من باید تصمیم بگیرم یا تو?!😐

دودقه نمیذاره تنها یه جا بریم

یا مجرده رو میاره یا هر دوتا😒

ماهم همینطور اختلاف فرهنکی داریم متاسفانه

😢

😢

متاسفانه مشکلاتی که داریم اکثرا درگیرش هستن و عده کمی این مشکلات ندارن .این مردها وقتی میفهمن کسی به دردشون نمیخوره که دیگه پیر و ازکارافتاده شدن و دیگه سودی نداره چون گذشته ها گدشته

متاسفانه مشکلاتی که داریم اکثرا درگیرش هستن و عده کمی این مشکلات ندارن .این مردها وقتی میفهمن کسی به ...

واقعا