2777
2789
نه عزیزم جای جوش و چروکهای سطحی پوست اتفاقا الان بهترین فصل لایه برداریه

جوشام کلافم کردن پوستم ک اینقدر سفید بود الان پره از جوش و جای جوش بقیه رو ک میبینم حسرت میخورم😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال داشتم بعداز برداشتن خال با لیزر چه مدت طول میکشه تا خوب شه زخم ها؟و اینکه کرم میموزا سی گل رو روزی چن بار زدین به صورتتون؟قبل هر بار هم باید صورت رو با آب صابون شست؟

من جاي جوش و خود جوش داشتم به توصيه يكي پماد عسل كيميا رو خريدم من انقدر دست كاري كرده بودم كه بعضي جاهاي صورتم پوست نبود زخم بد جور در حدي كرم پود پوششش نميداد اين پماد عسل جوشامم كوچيك كرد زخمامم بهتر كرد تازه ٢ روزه ميزنم اما از همه ترميم كننده ها بهتر بوده به نظرم..  روي اين پماد نوشته براي انواع زخم و سوختگي و...

جوشام کلافم کردن پوستم ک اینقدر سفید بود الان پره از جوش و جای جوش بقیه رو ک میبینم حسرت میخورم😢

سلام من از کرم درمالیفت استفاده کردم فوق العاده بود حتما استفاده کن نتیجه میگیری 

من یه سری کل پوست صورتم سوخته بود. رفتم پیش دکتر چون سوختگیش سطحی بود پمادترمیم کننده سی گل دادش بهم استفاده کردم راضی بودم. الان هم جدیدا برای جای جوش و فرورفتگی خریدم روز دوسه بار میزنم دورشو تکمیل نکردم اما یه مقدار خیلی کم بهتر شده پوستم.قیمتش هم160تومنه تو شهریور 1402 

من کمتر از یک ماهه ک استفاده میکنم و ۸۰درصد جای جوشو برده .یه جوش خرکی زده بودم ب چ بزرگی هی باهاش ور رفتم ک بترکه ولی نترکید و انقدر ک فشارش داده بودم دور جوش سیاه شده بود و یه لک اندازه عدس، شایدم نخود🥴بجا گذاشت ولی تو این مدت با کرم ترمیم کننده سیگل  کم کم از بین رفت.اینم بگم ک هم زمان از کرم لایه بردار قوی ترتینئون هم زدم یه شب ترتی میزدم یه شب سیگل 

کرم ترتینئون اولش پوستو میسوزونه و خارش داره ولی یکی دوبار بزنید اوکی میشه  بعد از دوروز پوستتون شروع ب پوسته پوسته شدن میکنه ک اینم عادیه،در ضمن چین و چروکا و لک های سطحی رو هم بلافاصله میبره و پوست شفاف میشه

فقط یه لایه نازک ب کل صورت یا فقط نواحی خاص روی جوش و اینا بزنید یه ساعت بمونه بعد بشورید قیمتشم۲۵هزارتومنه فکر کنم

کرم سیگل هم باید پوست رو تمیز بشورید بعد مثل نرم کننده یه لایه بزنید بعد تمام.قیمتشم ۱۵۰ الی۱۸۰ تومنه

میتونید برای پوسته پوسته نشدن صورتتون از تتراسکلین هم استفاده کنید ولی این کرم فقط در همین حد جوابه و جای جوشو لکو نمیبره قیمت اینم۲۵تومنه فک کنم

خلاصه ک من راضی بودم امدم نظراتم را ارائه دهم😂 سوالی بود در خدمتم😁😎