2777
2789
عنوان

بچه میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 64 پست
من اگر ب خودم باشه عجله ندارم اما باور کن هم خیلی تنهلم هم اینکه هر جا میرم همسایه دوست اشنا ب جای س ...

میدونم عزیز این حرف مردمه که ادمو میسوزونه منم ۱۷ساله نازایی دارم الانم دارم میرم واسه ای وی اف

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا خودتو ناراحت نکن  منم دو سال پیش با چند نفر همزمان باردار بودم  نی نیم سقط شد،اما ب ...

بسلامتی گلم انشالله ک سالم و سلامت بغل بگیریش

اگر مونده بودی حال من بهتر میبود
بسلامتی گلم انشالله ک سالم و سلامت بغل بگیریش

سلامت باشی 

انشالله شماهم خیلی زود  یه بی بی چک مثبت ببینی😍😍 

تو این دوسال خاله شوهرم هی تیکه ک باردار نشدی؟؟ 

ی سری دیگ حرصم داد گفتم خاله جان شب اقدام حتماً بهتون اطلاع میدم ک در جریان باشید

بعد دختر بزرگش ک جاریمه سرش داد کشید. 

والااااا

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

منم چند ماه تو اقدام بودم اما خبری نبود بعد یکی از اشناها یه قرص داد به شوهرم اونام مثل ما شایدم قبل تر از ما تو اقدام بودن و وقتی فهمید خانومش حاملست بقیه قرص و داد به شوهرم منم همون ماه حامله شدم فک میکنم این قرص بی تاثیر نبود

ن اولین باره میشنوم.با چیزی باید خورد یا خالی؟

یکی از خانومای اینجا میگفت هروز تو اب میریزم خودمو شوهرم میخوریم 

میگفت روی همه غذاهایی که طبعشون سرده میریزم 

جالب بود که حامله شده بود 

شماهم یه امتحانی بکن چند ماه

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸
خب چرا این همه سالو نرفتین سراغ ای وی اف

شوهرم راضی نمیشد اونموقع درباره کاشت جنین حرفای مزخرفی میگفتن ٬٬٬میگفتن ازاسپرم خارجیا استفاده میکنن واین حرفا شوهرمم میگفت نه تا اینکه دیگه بعدا ۱۴پانزده سالفهمید نمیشه دیگه رفتیم واسه ای وی ااف٬٬الان میگه واقعا نباید به حرف مردم زندگی کرد

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏