2777
2789
عنوان

بچه میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه خانومی رو میشناسم بیست ساله منتظره با اینوه نه خودش نه همسرش مشکلی نداره 

رحم اجاره ای . ای وی اف . ای یو ای 

همه کارااا رو کرده 

نمیگیره !

ولی ازون طرف یه خانومی رو میشناسم که شوهدش اسپرم هیچی نداشته حامله شده 

عزیزم فقط و فقط به خدا توکل کن و ازون بخواه 

چون خداس که روزی دهنده ماست

🌸❤ چادری ها عاشّق تَرند ❤🌸
هر کاری گفتن انجام دادم اما خوب نشد.میخوام اهمیت ندم اما چون جاریم دو قلو دوقلو میاره مردم تیکه میپر ...

اوناییکه تیکه میپرونن فاقد شعور لازم هستن پس اصلا لازم نیست خودتو بخاطرشون ناراحت کنی😄

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

وای 2 سال خدا انشالله زودتر دامنتو سبز کنه عزیزم من 5 ماه منتظر بودم وقتی پریود میشدم گریم میگرفت ولی خدا سر 5 ماه بهم نی نی داد از حضرت معصومه از ته دلم خواستم جوابمو داد 

بخدا از بس ماها فکرشو میکنیم که نمیشه درسته ادم نمیتونه فکر نکنه ولی یه مدت بیخیالش شو حتما میشی انش ...

من اگر ب خودم باشه عجله ندارم اما باور کن هم خیلی تنهلم هم اینکه هر جا میرم همسایه دوست اشنا ب جای سلام اول میگن حامله نشدی خو دلم میشکنه

اگر مونده بودی حال من بهتر میبود
منم بچه میخوام البته تواقدامم یکی سقط کردم  سه ماه پیش الان زنداداشم حامله اس و عمه ام هم حامله ...

اصلا خودتو ناراحت نکن 

منم دو سال پیش با چند نفر همزمان باردار بودم 

نی نیم سقط شد،اما بچه اونا نزدیک دوسالن

من دو سال تمام خودم جلوگیری کردم، کار ب حرف هیچکسم نداشتم... رفتم سرکار، باشگاه کلاس ثبت نام کردم

خلاصه بعد دو سال برج 4 امسال اقدام کردم و ماه اول اقدام باردار شدم

خداروشکر الان بچم ۵ ماهشه

با 5 تا از دوستامم همزمان بارداریم😍😁

من میتونم دنیامو تغییر بدم...