2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 46 پست
باید چیکار  کنه؟

اولا که نباید اون موقع راحت کوتاه میومد و سر زندگی برمیگشت ، کلی باید شرط میذاشت ، دوما وقتی هم برگشت باید سرسنگین برخورد میکرد طرف از طرز نگاهش ادب میشد و جرات زبون درازی نباید پیدا میکرد ، ببین چقدر مظلوم هست استارتر که راحت برمیگرده بهش ناز میکنه میکنه و شرایط میذاره 🙄🙄

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تعدادپست هات رودیدم 9000پست گذاشتی داخل نی نی سایت برام جالب بود

آها ازون لحاظ ، بارداری و بیکاری سه ماه اولش همچین بلایی سرم آورد 😅😅 چون استراحت مطلق بودم ، البته اون اوایل تاپیک هام پر بازدید هم میشد دیگه مجبور بودم زیاد تو نی نی سایت باشم ، مخصوصا که بحث ارتباط گروه خونی و ماه تولد و طبع ها هم هست خیلی ها بهم پیام میدن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

دوستان من شوهرم خیلی دوستم داشت الانم مطمنم که دوستم داره ته دلش اما لج کرده .منم مقصر بودم بعداز زایمانم هواسم بهش نبود ایشون یه خانم و صیغه کردن و خونه گرفتن همه این چیزا رو پس داد اما الان از یه رابطه عاطفی اومده بیرون دختره خیلی رو مخش بوده که توقلبش نفوذ کرده وقتی که باز زندگیشو انتخاب کرده باید فرصت داد منم اشتباه کردم مدام غر زدم و به روش اوردم فراری شده از من حالا میگه مثل خواهر برادر باشیم میخوام برگرده به خودم خواهش میکنم از جدایی حرف نزنین من خیلی دوستش دارم چون واقعا جز این نه ماه ازش بدی ندیدم مطمتم گول سادگیشو خورده زود باور و ساده اس دختره خوب صیدی گیراورده بوده

دوستان گلم .من خیلی داغونم فقط میخوام بهم امید بدید به خاطر بچه ام .اینکه چجوری میتونم دلشو بدست بیا ...

اول از همه اینکه خودت خودتو دوست داشته باشی زندگیتووو دوست داشته باشی و واقعااا حال خودت خوب کنی تا وقتی حال خودت خوب نشده ...نمیشه کاریش کردد حتی اگر خیلی برات سخته پیش خودت وانمود کن کم کم حالت خوب میشه  چون واقعا ارتعاشات و فرکانس خوب باعث میشه همه چیزای خوب بیاد سمتت ... دوم اینکه باهاش بحث نکن پیشش اصلا گریه و زاری و مظلوم نمایی نکن این کار باعث میشه آقایونن متنفر بشن از زنشون خودتو محکم و قوی نشون و واقعنم شخصیتتو محکم کن ...همین زندگی خودتو بکن و حالتو خوب کن و تلاش کن کم کم زندگیتو نرمال کنی حواست به هیکلت و قیافتم بشه نه برای شوهرت برای خودت اول از همه برو کلاس ورزشی چیزی ... سعی کن اول خودتو دوست داشته باشی و بعد همه دوستت خواهند داشت

یه وقت زخم زبون و اینااا نزنی چون من دیدم خانمی رو که می خواسته با شوهرش بعد خیانت بمونه اما کلمه ی تندی نبوده که تو مکالمه به شوهرش نگه ... اگر آدم میخواد طلاق بگیره اون یه بحث دیگست  اگر نمیخوای پس باید شرایطی رو رعایت کنی ... انشالله موفق میشی و رفتن پیش روانشناس هم توصیه میکنم ...

عزیزم موفق باشی.اما تاوقتی خودتو مقصر بدونی زندگیت درست نمیشه خیانت هیچ دلیلی نداره فقط توایرانه که بهانه میارن تو محبت نکردی بد لباس پوشیدی....تموم کشورا خیانت رو کثیف میدونن.شماهم تقصیر رو ازخودت بردار بزار خودش زندگیشو جمع کنه فقط سکوت کن.انشالله باموضوع کناربیای.اما این نمیشه زن حامله باشه مرد بره عشق وحال 

شوهر کثافت من میگه عموش میره پی زن دیگه زن عموش هر روز باهاش دعوا داشته و اینا اما الان براش عادی شده میگم چطور عادی شده مگه میشه چرا طلاق نگرفته میگه بخاطر بچه هاش من گفتم اگه ی روز خیانت کنی بهم طلاقمو میگیرم می رم بچمو هم می زارم پیش خودت میگه تا چهار تا ک حلال بعد ی مدت عادی میشه من گفتم حالا چ زن دیگه بگیری چ حرومی باشه می زارم می رم خودمو پا سوز بچه نمیکنم از کجا معلوم اون بچه پشت پدرش در نیاد این نظر شخصی من پیش پدرش زندگی کنه خرجشو بده اما هر روز ببرمش بیرون بگردونمش پارک اسباب بازی و... بی عاطفه هم خودتونین

به نظرم اول تکلیفت رو با خودت روشن کن .. ببین اگر جدا شی بدون شوهرت چ اتفاقی میوفته برات ؟ پناه داری ؟ اگر دیدی میتونی جدا شی باهاش حرف بزن بگو من ازت خیانت دیدم و کوتاه اومدم گفتم یبار شیطون گولت زده و ازین حرفا ... خرش کن ... ولی اگر دیدی پررو بازی درمیاره یجور ک آتو ندی دستش تهدیدش کن به رفتن چون ایشون مشخصه که هنوزم سرش گرمه جاهای دیگست منتها به شکلی ک شما متوجه نشی

امضات👏👏👏👌👌👌👌

فداااااااااااااات

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
شوهر کثافت من میگه عموش میره پی زن دیگه زن عموش هر روز باهاش دعوا داشته و اینا اما الان براش عادی شد ...

منم دقیقا همنظرتم 😑 بچه برای مرده ... زن نباید خودش رو پاسوز بچه کنه .. باید بچه رو بدی بغل مرد ولی از دور حواست بهش باشه

دوست عزیزم سلام،منم متاسفانه خیانت دیدم

میدونم حالت خیلی بده،این شرایط کاملا طبیعی هست که از لحاظ روحی حالت خراب باشه

گریه هاتو بکن اما نزار اشکاتو ببینه، یه مدت به حال خودش بزارش میدونم سخته اما هر چیزی بهایی داره و باید پرداخت بشه

هیچ وقت جلوش نگو که تو مقصر بودی بهتره بگی میدونم منم اشتباهاتی داشتم همینطپر که تو ادم کاملی نیستی منم نیستم ااما اگر من بدترین ادم روی زمین هم باشم به تو مجوز خیانت نمیده،اگرم من ادم بدی باشم میتونستی از من جدا شی!!!!

اما خیانت هرگز