2777
2789
عنوان

خیانت

799 بازدید | 46 پست

سلام دوستان بعداز خیانت همسرم به زندگی برگشتم اما شوهرم همش میگه ابروی منو بردی میگه مثل خواهر برادر باهم زندگی کنیم تا چند ماه علاقه اگر اومد یا ادامه میدیم یا تمومش میکنیم .ولی من خیلی دوستش دارم خواهش میکنم کمکم کنید چجوری جذبش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بهش بگو عشقم ببخشيد كه بهم خيانت كردى

عجبببب

خدا صبرت بده خواهرم

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

ایشون شما رو قشنگ میشناسه که راحت کوتاه میای برا همین دست پیش میگیره پس نیوفته ، اینطوری پیش بری عزیزم مطمئنا یا دوباره خیانت میبینی یا ازت جدا میشه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

ووووووا عجبا بزن در ک...بره گم بشه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

کاش نمیرفتی.مردا وقتی بدونن که همه فهمیدن قبح قضیه براشون میریزه.من توتاپیک آخرم توضیح دادم چیشد همین دوسع روز پیش..منم مث توضعیف بازی دراوردمو احساسی برخورد کردم.پرروشد.اسکرین چتهام باشوهرم گذاشتم همه دعوام کردن ک چرا خودتوضعیف نشون دادی..منم محکم جلوش وایسادم گفتم فقط طلاق ..میخوام برم جوریدشده بود که به گه خوردن غلط کردن افتاد انا فققققط ترسوندمش من که هیچوقت نمیرم..اونم اینوفهمیده بود و هربار....تا اینکه خودم جدی باهاش برخورد کردم کلی التماس کرد که نرو همه میفهمن فک میکنن چه خبر بوده و....اما درمورد شماهم کاریه که شده واقعا نمیدونم چی بکم بعضیا بعدازقهر درست میشن..نمیدونم شاید درست شد توکل به خدا..نظرات بقیه رو بخون شاید راهی بود عزیزم

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡