2777
2789

بچه ها ما بالای خونه پدرشوهر زندگی میکنیم وپدرشوهرم زن دوم گرفته البته زن اولش مرحوم شده تازه 2ماهه بعد الان خانواده برادر زن پدرشوهرم اومدن دیدم تو حیاط داره مواد میکشه ما اصلا از این چیزا نداریم اصلا اصلا چکار کنم یه استرسی گرفتم که نگو یعنی تو شوکم ما حتی قلیون رو از نزدیک ندیدم اونم اتفاقی دیدم دستپاچه شدن رفتن داخل خونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من باشم میگم والا.ازبس ازاین چیزا متنفرم طرفم برام مهم نیست

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
وای من باشم میگم والا.ازبس ازاین چیزا متنفرم طرفم برام مهم نیست

دقیقاااااا من معمولا میگم ولی این جوی دیگه نه ما خیلی خانواده با ابروی هستیم اصلا نداریم همچین چیزی رو

اگه دنبال شر میگردی بگو...دیوونه شدی 

من میگم باید بگم چون فردا یه اتفاق بدتر بی افته اونوقت میگه شوهرم چرا زودتر نگفتی میتونم به پدرشوهرم بگم وللی شوهرممم اصلا

منم باشم میگم!چهارتا هم میذارم روش!البته اگه پدرشوهرت رو جو نمیگیره از خونه بیرونتون نمیکنه!

نه بیرون که نمیکنه من راستشو میگم ولی خیلی ناراحتم چیزی هم اضافش نمیکنم ولی خیلی خیلی بد شد اصلا وجودم پر استرس شد عیجب واقعا

دقیقاااااا من معمولا میگم ولی این جوی دیگه نه ما خیلی خانواده با ابروی هستیم اصلا نداریم همچین چیزی ...

ماهم نداشتیم خیلی هم بدم میاد .به شوهرمم میگم برو تذکر بده یجا دیگه کثافت کاریشون بکننن اینجا خونس حرمت داره.من بدم میاد بوش میپیچه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧