2777
2789
عنوان

التماس..

179 بازدید | 21 پست

عزیزان  دختر خواهرم امروز ظهر جراحی دست ناحیه کتف داره  خواهش میکنم برا ختم بخیر شدن جراحیش دعاش کنید و هر کدومتون یه سوره توحید و یه صلوات مهمونش کنید امیدوارم یه جایی خداوند این خیرخواهیتونو جواب بده ،دانشجویه ،نمیدونید واقعا چه دختریه شاگرد اول ،متین و پاک  و خیرخواه برای همه و متفررررررر از غیبت ،واقعا نمیدونم چرا خوبان باید این بلاها سرشون بیاد التماستون میکنم دعاش کنید 

این کاربری متعلق به دونفر است .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من واسش خوندم عزيزم☺️☺️ الهم اشف كل مريض يا من اسمه دوا و ذكره شفا الا بذكر الله تطمئن القلوب☺️☺️

ممنونم عزیزم امیدوارم جاجت روا بشی 

۷ تا حمد براش میخونم و سوره توحید و صلوات. انشالله که سلامتیش را بدست میاره

❤❤❤روياها نتيجه ميليون ها انتخاب اندميلياردها شكستو تعداد كمى موفقيت ...شجاع باش و روياهاتو دنبال كن
حمد میخونم براش ولی عزیزم بیماری واسه همه هست خوب و‌ بد نداره  بیماری برای بدن مفیده! از بعد ...

ممنونم عزیزم  آخه کم سنه عملش پر درده استخون اضافه آورده کتفش  جراحیش سخته فکر کنم 😢😢😢😢😢

۷ تا حمد براش میخونم و سوره توحید و صلوات. انشالله که سلامتیش را بدست میاره

عزیزمی امیدوارم جواب خیرخواهیتو همین امروز ببینی به بهترین شکل ممکن😙😙😙

نگران نباش عزیزم مطمئن مطمئن باش خوب میشه میاد بیرون...من دایی ام چند وقت پیش عمل قلب باز کرد الان د ...

انشاالله عزیزم انشااله خدا دایی شما رو  هم سلامت و سالم نگه داره واستون