2777
2789
عنوان

"سينوزيت"

30062 بازدید | 31 پست

كيا سينوزيت داشتن و يا دارن و براي درمانش چيكارركردين نتيجه گرفتين؟

من از همينجا دارو گياهي نيكو صفت رو پيدا كردم و تماس گرفتم خريدم برام فرستادن.من و شوهرم داريم استفاده مي كنيم و به محض استفاده بعدش كلي ترشحات از اون بالاها مياد تو حلقم و انگار واقعا داره اون عفونتهايي كه در اثر انتي بيوتيك خشك شدن و درمان نشدن رو ميكنه و مياره.

اگر كسي استفاده كرده بگه كاملا درمان شده؟

و بقيه هم راهكاراتون رو بگيد منكه نميتونم ديگه سردرد تحمل كنم البته اين دو سه روز خيليييي بهتره سردردهام

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی کارا کردم ولی همش موقتی بود از قطره نازیل بگیر تا یه دکترسنتی که گفتن تو زنجان معجزه میکنه، هیچی درمانم نکرد😥 در آخر ۳ سال پیش عمل کردم و راااااحت شدم 

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

اسی من این نیکو صفتو زیاد شنیدم چجوری باید سفارش بدم ادرس دقیق سایتشو داری؟

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

میشه یخورده بیشتر از علائم سینوزیت بگین

سردرد 

احساس سنگيني سر 

سرگيجه گاهي 

حالت تهوع هاي بي دليل (بخاطر ترسحات پشت حلق)

اينا بيشترين علايمن كه به نسبت شدت بيماري تو ادمها متفاوتن

سردرد  احساس سنگيني سر  سرگيجه گاهي  حالت تهوع هاي بي دليل (بخاطر ترسحات پشت حلق) ...

من تو سرما سردرد میگیرم بینیم و اطرافش و گاهی چشمام درد میگیرن

میتونه از علائمش باشه؟

ب بعضی از لوازم ارایشهام واکنش نشون میدم

من تو سرما سردرد میگیرم بینیم و اطرافش و گاهی چشمام درد میگیرن میتونه از علائمش باشه؟ ب بعضی از لو ...

دقيقا علايم سينوزيته ميتوني از سينوس هات يك اسكن هم امجام بدي

به شوهر من که گفتن باید عمل بشه،واقعا جواب داده این دارویی که گرفتین؟

راستش من خودم با هر پاف!!!!نه با هر روز و ...با هر پاف كه مي زنم هي بهتر و بهتر ميشه.خودم باور نمي كنم به سختي خودمو متقاعد كردم تا سفارش دادم تا بيارن در خونه هم همش فكر مي كردم كلاه برداريه الكيه.با خودم ميگفتم اين ويسك ارزششو داره اگه واقعا بيارن.كه اوردن و الانم تا اينجا خيلي خوب بوده.نظراتو سرچ كنين در موردش بخونين من خيلي بدبين بودم اما ديدم وقعا مثل اينكه داره اثر ميذاره