2777
2789
عنوان

حالم بده بچه ها

105 بازدید | 3 پست

سلام خلاصه میگم عزیزان

من ی خوار شوهر ت خونه دارم ک باهم خوبیم از همون اولش ینی خودم خوب بودم و شوهرم هرچی براش میگرف از ته دل خوشحال میشدم و...  حالا میبینم زیادی رو دارم بااینکه پدرش حقوق داره و..  

شوهرم حالا زیاده روی میکنه و خودمونم بی نیاز نیستیم خونه نداریم باهم زندگی میکنیم 

چیکارکنم دیگ بیشتر ازاین خرج نکن چون خودش خرج داره دیگ و باردارم قراره سه ماهه دگ زایمان کنم

اعصابم خیلی خرابه خودشم چیزای گرون گرون میخره خب بخره ولی در حدش

چکارکنم حالا

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

ن چون از اولش چیزی نگفتم الانم رو ندارم بگم اولش خوشحال میشدم حالا ناراحت چون هرچیزی حدی داره مگ ن

اونو اینجور عادت دادم 

خاک تو سرم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.