2777
2789
عنوان

دلم گرفته😢😢

192 بازدید | 15 پست

بدجوردلم گرفته..

شوهرم خیلی دوسم داره ولی خانوادش وفامیلاش دوس نداشتن بامن ازدواج کنه همش یاتیکه میندازن ناراحت میشم یا کلاتومراسما دعوتم نمیکنن فقط شوهرمو دعوت میکنن ..امروز سرنماز انقدگریه کردم شوهرمم ناراحت میکنم بیچاره رو

برای خوشبخت بودنم😍((دختـــــ✰❀ـــــــــرم))کافیست😜❤💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا راضی نبودن ؟من اگه خانواده اش راضی نبودن اصلا ازدواج نمیکروم باهاش چون خانواده اش بخشی از هویت و وجودش هستن البته نظر هست

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

برای من برعکس خانوادش احترام میزارن خودش  ذره ای برای من ارزش قائل نیست  خداروشکر‌کن شوهرت دوست داره باخانوادش که زندگی‌نمیکنی ندید بگیر

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
چرا راضی نبودن؟

نمیدونم بعدعروسی مادرشوهرم گفت ما دوس داشتیم دخترعموش رو براش بگیریم با اینکه اون هم ازمن بداخلاقتره هم پر رو

عیبی نداره وقتی شوهرت دوست داره بقیه رو ول کن اونودریاب نذارفکرکنه بقیه درست میگن.....به خودتوزندگیت برس خدا خودش حواسش به همه چی هست نگران نباش به خداتوکل کن کسی بادوستی باخداضررنمیکنه  

تنها دعوت کنن، مگه میره؟

ن امروز قراربود برن شام گفت پس زنم نیاد مادرشوهرم گفت نه تنهادعوتی اینم گف گمشن من تنهانمیام مادرشوهرمم ناراحت شد 

ن امروز قراربود برن شام گفت پس زنم نیاد مادرشوهرم گفت نه تنهادعوتی اینم گف گمشن من تنهانمیام مادرشوه ...

آفرین بهش، من شوهرم اگه جایی دعوت باشیم من بگم نمیام ،مادرش خودشو بکشه نمیره، همینجوری عادتش بده

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕