2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

82 بازدید | 14 پست

هرچی تو خونه کار میکنم انگار نه انگار اجاق گاز ترکیده یخچال پوکیده سینگ پر ظرف کابنتهای نامرتب میوه های نشسته مرغ پاک نکرده مغزهای اسیاب نشده کشکک نسابیده نبات خرد نشده اصلا دا م دیونه میشم بارون هم میزنه نمیدونم از کجا شروع کنم واقعا چرا هرچی کار میکنم تو چشم نمیاد ینی اگه الان تاپیک نمیزدم می ترکیدم صداش می اومد

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول مرغ رو تیکه کن  بشور  تو مدتی که ابش میره  نبات رو تیکه کن بعد بیا مرغ رو بسته بندی کن بذار فریزر

مغزهارو فردا اسیاب کنظرف های کثیف و سینکو بشور  بعد هم گاز رو تمیز کن   بخواب   صبح   زودتر پاشو همه کاراتو انجام بده اگه  برنامه ریزی کنی همش یکساعت وقت نمیبره

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      
گوشیو کنار بذار.اول مرغتو تمیز کن بعدم میوه هاتو بشور.بعدش برو بخواب صبح زود بیدار شو بقیشو انجام بد ...

عزیزم ایشالله بچه ات به سلامتی که دنیا اومد متوجه میشی که همچین برنامه ایی به درد آدم بچه دار نمیخوره پسر من صبح زود آماده باشه الانم گفتم یه چایی کوفت کنم بلکه یکم خستگی بچه داری از تنم بره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
اول مرغ رو تیکه کن  بشور  تو مدتی که ابش میره  نبات رو تیکه کن بعد بیا مرغ رو بسته بن ...

جان من شوخی نکن فقط اجاق گاز رو تمیز کنم یک ساعت کار میبره فقط اجاق گازما ولی ممنون مراحلش رو خوب گفتی چای رو بخورم رفتم 

یه بنده خدایی میشناسم   خونش وارد میشی انگار میدون جنگه   تنها کارش اینه که  بچه شو نگه میداره و غذا درست می کنه   نه لباس اتو کنه   نه  گاز تمیز کنه  نه سرویس بهداشتی بشوره  نه جاشو جمع می کنه    چون به خاطر بچه اش خوابش کمه  همش غر  میزنه که من  خواب ندارم   نمیتونم   درصورتی که همیشه انلاینه و درحال چت

جان من شوخی نکن فقط اجاق گاز رو تمیز کنم یک ساعت کار میبره فقط اجاق گازما ولی ممنون مراحلش رو خوب گف ...

قبل مرغت  گازت رو  خیس کن  با گاز پاک کن یا اب و مایع ظرفشویی   مدتی که کارای دیگه رو انجام میدی اون  خیس خورده یه دستمال بکشی  تمیز میشه

قبل مرغت  گازت رو  خیس کن  با گاز پاک کن یا اب و مایع ظرفشویی   مدتی که کارای دی ...

مرسی عزیزم ایشالله خدا حاجت دلتو روا کنه