2777
2789
عنوان

تکونای نی نیم

143 بازدید | 16 پست

سلام من امروز وارد 29 هفته شدم نی نیم از اوایل 24 هفته تکوناش بیشتر شده و هر وقت به پهلو میخوابم تکون میخوره ولی الان یک ساعته که دراز کشیدم و تکون نخورده به نظرتون خطرناکه؟؟خیلی استرس دارم شوهرمم خونه نیس نمیدونم چیکار کنم

شاید خوابه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا چند ساعت طبیعیه

استرس نده ب خودت

اون بیچاره هم خواب داره دیگه😅

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
نه نترس پیش میاد منم اینجوری شدم 

آخه همیشه به مخض اینکه دراز میکشیدم تکوناشو احساس میکردم ولی الان یه ساعته منتظرم امروزم یه کم زیادی سر پا موندم میگم شاید به خاطر اونه

عزیزم یه چیز شیرین بخور و به پهلو چپ بخواب ببین تکون میخوره یا نه

اگر تکون‌ نخورد با دو دستت دو طرف شکمتو بگیر و به راست و چپ حرکت بده البته نه محکم تا اگه خوابه بیدار شه و دوباره همون حالت اول رو تکرار کن

ان شاالله که تکون میخوره