2777
2789

واقعا هدفتون چیه؟ اینجا دیگه حداقل راستش رو بگید. برام واقعا سواله. 

چرا این کار رو می کنید؟ 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
جو گیر شدن؟
0
0%
سرگرمی و خنده؟
0
0%
احساس آرامش؟
0
0%
دوست داری مثل شخصیت داستانتون باشید؟
1
100%
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

خانم اجازه؟☝😢

بخدا ما کاری نکردیم 😢

‏یه آدم از دید یه فرد متعصب ممکنه خراب و فاسد باشه؛ از دید یه روشنفکر عادی و معمولی باشه و از دید یه بی بندوبار آدم بسته و کوته فکر بنظر برسه ؛ پس ما با چیزی که ازمون تو ذهنشون میسازن تعریف نمیشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار هیچ کی نظری نداده

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
شما با خواهر شوهرات چکار کردی؟

هیچ کاری باهاشون ندارم. اصلا نمی دونم قضیه چی بوده. حدس بود یا واقعیت. اما باعث یه دعوا شد. 

کمبود و جلب توجه

به اضافه ی مخاطبان ساده لوح زودباور .

دور از جان جمع.

الانم یکیشون رفته صفحه پنجم !!! 

منم فعلا دهنم رو بستم سکوت کردم ببینم چه میکنه 😊😊😊

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
به اضافه ی مخاطبان ساده لوح زودباور . دور از جان جمع. الانم یکیشون رفته صفحه پنجم !!!  منم ف ...

ای بابا ثانیه ای دارن تاپیک میزنن دیگه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما با خواهر شوهرات چکار کردی؟

اصلا باور نمی کردم یه وقت دنیا این قدر کوچیک باشه. نمی تونم بیشتر از این برات توضیح بدم. چون.... 

اینجا هم فقط به این دلیل موندم که سوالهایم راجب نی نی بپرسم. 

خداییش خیلی تو فکرت بودم 

ممنون عزیزم. 

اصلا باور نمی کردم یه وقت دنیا این قدر کوچیک باشه. نمی تونم بیشتر از این برات توضیح بدم. چون....&nbs ...

اونام اگه تو سایت بودن کاربرا اون شب بهشون فهموندن چقدر کارشون زشت بوده