2777
2789
عنوان

هیپوس پادیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 34 پست
سلام  پسر من دوتا سوراخ داره یکی نوکش یکی هم از اونجایی که ختنه میشن گفتن با عمل ترمیم میشه&nbs ...

سلام

درست میشه.چیز پیچیده ای برای ما ب نظر میرسه ،ولی یک دکتر مجرب باشه درمان می‌ شه ب راحتی.

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام درست میشه.چیز پیچیده ای برای ما ب نظر میرسه ،ولی یک دکتر مجرب باشه درمان می‌ شه ب راحتی.

من امروز بردم یه دکتر دیگه گفت یه پمادمیدم هشت ماه بزن اگه خودش خوب نشد باید عمل بشه عملش هم راحته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز بردم یه دکتر دیگه گفت یه پمادمیدم هشت ماه بزن اگه خودش خوب نشد باید عمل بشه عملش هم راحته

اره چیز خاصی نیست 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
سلام،دیماهیم پسرتون عمل کرد?چه نوعی از هیپوس رو داشت?دکترش کی هست،من دوقلو دارم وهردو هیپوس بودن،یکی ...

من پسرم دو سالشه. هیپوسپادیاس شدید داره. قزوینیم. اینحا دکتر طرلان رو معرفی کردن شپیدیم کارش خوبه تو بیمارستان خصوصی و فوق تخصص مهرگان. به نظرتون یرای این مشکل رفت و آمد راه دور بچه اذیت میشه؟

و شما هزینه دکتر چقدر دادید کدوم بیمارستان بودید؟

دکتر نگفت چه سنی برای عمل بهتره. شنیدم میگن ۳،۴ سال بهتره کمتر آلت کوچیک میمونه درسته؟ و اینکه شما هم قبل عمل آمپول زدید؟

ممنون‌میشم همه سئوالهام رو جواب بدید،🙏

من پسرم دو سالشه. هیپوسپادیاس شدید داره. قزوینیم. اینحا دکتر طرلان رو معرفی کردن شپیدیم کارش خوبه تو ...

من از اراک میرفتم تهران پیش امیر حسین محبوبی،فوق تخصص اطفال .ب دکترای اراک اصلا نتونستم اعتماد کنم.

بیمارستان رو واقعا اسمش رو یادمون نیست مخصوص کودکان بود 

هزینه ها فرق کرده بچه های من الان یازده ساله ان وقتی پنج شش ساله بودن عمل کردیم. 

الان تا کوچیکه حتما اقدام کنین.

تهران دکترای خوبی در این زمینه داره.تخقیق کنین.

درباره ی اندازه آلت وتایم عمل چیزی نمی‌دونم واقعا.

ایشالله بزودی مشکل فرزندتون حل میشه.

میگذره