2777
2789
عنوان

هیپوس پادیاس

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 34 پست
سلام،خدا رو شکر که عمل پسرتون خوب بوده،انشالله عمل دومش هم به خوبی پیش بره،پسر من اونی کی شدید بوده ...

دکتر پسر من دکتر محمد امید هست.پسرتون رو عمل کردید؟؟؟

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
مادرای عزیز  من چند وقت یبار این صغحه رو چک میکنم ،اگر کسی فرزندی با این مشکل داشت ویا سوالی در ...

سلام عزیزم .من پسرم مرحله دومش رو سه روز پیش انجام داد حالا تا ادرار میکنه از اون سوراخ پایینیش ادرار میاد .شوهرم میگه چون هنوز  بخیه ها جذب نشدن از لابلای بخیه ها میاد .ایا طبیعیه؟

حالا فردا میبرم دکتر نشون میدم.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،از کسایی که پیام گذاشتن معذرت میخوام من این مدت رمز ورودم به نی نی سایت فراموش کرده بودم😉😉

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

سلام،یعنی چی که بعد سه روز از عمل ،ادارار از سوارخی دیگه میاد،مگر سوند نداره?که ادرار میکنه?

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.

سلام به دوستان 

پسر منم همین مشکل رو داره درحقیقت مجرای ادراری یکم پایین‌تر از جای اصلیشه ولی آلتش چرخش داره ینی مجرای ادرارش حالت افقی داره 

الان پنج سالشه من همون سالای اول تا ۱۸ ماهگی پیش دکتر منصور مولاییان و دکتر خالق نژاد طبری و دکتر فریدون خیام فر و چن تا دکتر دیگه هم برده بودم 

دکتر مولاییان گفتن تو ۳ سالگی ببرم و ختنه کنن بهتره 

ولی من انقدر ترس دارم هی میندازم عقب تا الان که کم مونده ۵ سالش بشه

البته بین مولاییان و خالق نژاده موندم که پیش کدوم ببرم 

حالا سوال اولم اینه که بچه های شمام این حالت چرخش رو داشتن ؟

و در کل بعد عمل گل پسراتون راضی بودین ؟

هر تجربه ای دارین که دونستنش بهتره بهم بگین لطفا 

سلام به دوستان  پسر منم همین مشکل رو داره درحقیقت مجرای ادراری یکم پایین‌تر از جای اصلیشه ولی ...

سلام

من دوقلو هام هردو هیپوس بودن یکیش خفیف بود ولی اون یکی شدید بود ینی مجرا در محل اتصال بیصه وتنه بود. همراه با کوردی یعنی آلت حالت خمیده داشت مثل انگشتی ک قلاب کنی‌. پیش دکتر امیر حسین محبوبی جراحی کردیم. این قل سه بار عمل شد تا برَطرف شد مشکلش. 

خدایا خیلی سختی کشیدم.😢 چه روزای وحشتناکی بود. الهی برای هیچ کس پیش نیاد. ایشالله پسر شمام بزودی مشکلش حل شه 

ولی زودتر ببرین کاش تا کوچکتر بود میرفتین

الان پسرای من کلاس چهارمند واصلا اصلا اجازه نمیدن ما ببینیم در چه وضعیتی هستن یعنی شکل التشون یا نحوه ی ادرار کردنشون ماهم عمل اولشون رو در 5 سالگی انجام دادیم. کامل میفهمیدن واین خیلی سخت بود. می‌گفتیم ختنه شدین. ولی الان اسم دکتر محبوبی رو میاریم حالشون عوض میشه شروع میکنن ب دکتر حرف بد زدن ک اون به اونجای ما دست میزدو....... وکلا واکنش این سبکی دارن خیلی گارد میگیرن. واصلا جرات نذاریم بگیم باید بریم ی چکاب . آخرین بار ک رفتیم دکتر کفت دوسال دیگه بیایین. ب دکتر شون گفتم گفت با مشاور صحبت کنید تا اظطرابشون کم شه. ولی خوب چ میشه کرد تو ذهنشون مونده 

سلام عزیزم .من پسرم مرحله دومش رو سه روز پیش انجام داد حالا تا ادرار میکنه از اون سوراخ پایینیش ادرا ...

سلام عزیزم. بچه ات رو پیش کی عمل کردی؟

عمل چطوره؟ و نقاهتش؟

من هم بچه ام هایپوس داره و در شرف عمل هست. دوقلو دارم. شاغلم.دست تنهام. سرکار خصوصی. اصلا یه وضعی

سلام عزیزم. بچه ات رو پیش کی عمل کردی؟ عمل چطوره؟ و نقاهتش؟ من هم بچه ام هایپوس داره و در شرف عمل ...

سلام عزیزم خواهر من طفلکی ۱۰ سال نازایی داشت تا اینکه پسر دار شد و مشکل هایپوسپادیاس داشت 

منم گفتم برو پیش دکتر غروبی عاااالی هرچی بگم بخدا کم گفتم 

چون دخترم هم فیستول مقعدی داشت و عمل کرد خیلی راضی بودم

چندین سال پیش که این دکتر کجباف زاده پسر من رو گند زد خدا لعنتش کنه. 

ولی عمل هایپوسپادیاس خواهرزاده ام عالی شد 

رفته بود پیش دکتر خالق نژاد گفت باید یک هفته سوند داشته باشه

ولی دکتر غروبی اصلا براش سوند نزاشت 

صبح عمل کرد عصر هم مرخص شد. 

الان گمونم ۷ یا هشت ماهی میگذره  خیلی راضیه

واقعا براش مثل یه کابوس بود نمیخ‌است کسی از فامیل هم بفهمه ا

باید تا ۶ ماهگی نگه میداشت

فامیل هم گیر داده بودن که چرا ختنه اش نمیکنی

طفلکی یه وضعی داشت که نگو. 

سلام عزیزم خواهر من طفلکی ۱۰ سال نازایی داشت تا اینکه پسر دار شد و مشکل هایپوسپادیاس داشت  منم ...

سلام. من هم 17 سال درگیر درمان و اینها بودم. در نهایت هم از مسیر خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی سخت تخمک خرید و رحم اجاره مادر شدم

سلام من دوقلو هام هردو هیپوس بودن یکیش خفیف بود ولی اون یکی شدید بود ینی مجرا در محل اتصال بیصه وتن ...

پسر بنده هم این مشکل رو داره و من خیلییی نگرانم 

میشه درباره ی جراحیش بیشتر بگین و مراقبت بعد جراحی 

ما با تهران فاصله ی ۵ ساعتی داریم و ب احتمال زیاد پیش دکتر محبوبی بریم 

از پسر من متوسط رو ب شدید هست خدا کنه با یه عمل خوب شه 

میشه برای تو دلیم صلوات بفرستین 🥰🙏
پسر بنده هم این مشکل رو داره و من خیلییی نگرانم  میشه درباره ی جراحیش بیشتر بگین و مراقبت بعد ...

از دکتر مشاوره بگیرین. 

محبوبی من بردم وراصی بودم،امیدوارم بهترینها اتفاق بیفته

پسر بنده هم این مشکل رو داره و من خیلییی نگرانم  میشه درباره ی جراحیش بیشتر بگین و مراقبت بعد ...

مراقبتهاش از بچه های من دوهفته بود با سوند. گوشت تازه واناناس تازه زیاد باید بخورن. 

دکتر تمام دستور ها رو میده، وبرای من اینطور بود که هر وقت از شبانه روز سوال ومشکلی بود دکتر آنلاین بود. حتی ما روز جمعه ک تعطیلی دکتر بود هم با دکتر حصوری ویزیت شده بودیم در بیمارستان. 

تهران چندتا دکتر  دلسوز وباسواد  تو این مورد داره از هرکدوم میتونی کمک بگیری ودر نهایت ببین با کدوم دکتر میتونی اوکی باشی وبهش اعتماد کنی