2777
2789
عنوان

زندگی یک زن زندانی

3351 بازدید | 63 پست

میخام زندگی یک زن زندانی رو براتون تعریف کنم

زجرهای که کشیده اشکاش و غم بزرگ رو دلش براتون تعریف کنم

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....

من از وقتی صدای اونایی که دارن تو هواپیما سقوط میکنن رو شنیدم دیه کشش غم و غصه ندارم 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم هواپیما

نمیدونم فکر کنم افتادم تو دریا ایران نبوده مامانم داشت گوش میداد منم شنیدم بخدا داغونم .دیگه مشکلات خودم واسم شدن هیچ

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
نمیدونم فکر کنم افتادم تو دریا ایران نبوده مامانم داشت گوش میداد منم شنیدم بخدا داغونم .دیگه مشکلات ...

اندونزی و میگی همین چند روز پیش سقوط کرد

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
کدوم هواپیما

مال اندونزی ،همه سرنشین هاش فوت شدن 😔

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

موفق شد باهاش ازدواج کنه به بهای گرونی که خانوادش وحمایت اونا رو از دست داد

اولین و بزرگ ترین اشتباه

تا حالا ندیدم پدر کسی با ازدواجش مخالف باشه و بعدا اون ازدواج سرانجام خوبی داشته باشه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
منم    

اونوکه تکذیب کردن بابا اصلامال اون هواپیمانبوده که

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....