اره عزیزم منم شکم دوممه شاید باورتون نشه اما من از هفته ۱۳ رو تموم کردم که متوجه حرکاتش شدم به مادرم و خواهرم که میگفتن میحرم میکردن میگفتن هنوز زوده ولی با این حال که جفتم قدامیه اما زودتر از هرکسی متوجه شدم.بچه اولم ۵ ماه و خورده ای بود که تکون خورد
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ تقدیم به پسر دارا
منم 13رو که تموم کردم حرکاتشون رو متوجه شدم با اینکه قدامی بود جفتم الان دو سه روزه هییییچی ح ...
نه مشکلی نیس عزیزم منم اولین بار شب سه بار پشت سر هم تکون زیاد خورد دیگه تکون نخورد تا چهار روز بعد دوباره کمی تکون خورد تا دوروزه دیگه چون جفت قدامیه فقط ضربات محکمشو میشه فهمید.اما الان ۱۸ هفته هر روز تکون میخوره ولی لگد نمیرنه چون مشکل جفته
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
من تو 15 هفته حرکات خیلی کوچیک و ظریفی رو حس می کردم حتی به همسرمم گفتم دستشو گذاشت رو شکمم و اونم ح ...
منم تاپیک زدم بخدا باورتون نمیشه هفته های قبل از ۱۰ مثه ترکیدن حباب هم حس کردم اما همه مسخره کردن😯😯
عزیزم حسابی اروم باش منم بعد چن روز که تکون نخورد نگران شدم ولی الان دیگه عین خیالم نی چون مشکل از جفتمونه که نمیزاره تکونشو خوب بفهمیم