2777
2789

هیچی نمیشه!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم چند بار اینجوری شدم.واسه من که مشکلی پیش نیومد

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩

نگران نباش ان شاالله که چیزی نمیشه

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
خداروشکر گفتم حالا عفونت میگیرم

ببخشید با کاندوم بود؟اگه نه شاید برای همسرتون مشکلی پیش بیاد

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز