2777
2789
عنوان

هاله بی بی

520 بازدید | 43 پست

سلام خانوما کمک کنید دارم از استرس میمیرم امروز موعدم بوده بی بی زدم هاله خیلی کمرنگ افتاد لاوین رز هست بنطرتون مثبت هست؟

بارداری طبیعی ترین پروسه روی زمین هست که به ما واگذار شده تا انجامش بدیم با کمک خدا با انرژی مثبت موجودی سالم و صالح و کارامد برای جامعه رو با وجود خودم پرورش میدم خدایا کمک کن بتونم این مسئولیتو با موفقیت طی کنم 

نمیدونم مدیکور هم بذار ببین هاله میوفته

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشو بزار گلم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
نمیدونم مدیکور هم بذار ببین هاله میوفته

گیرم نیومد 

بارداری طبیعی ترین پروسه روی زمین هست که به ما واگذار شده تا انجامش بدیم با کمک خدا با انرژی مثبت موجودی سالم و صالح و کارامد برای جامعه رو با وجود خودم پرورش میدم خدایا کمک کن بتونم این مسئولیتو با موفقیت طی کنم 
لاوین رز معمولا درسته انشالا هست مبارکت باشه  سعی کن ی خودکاری پیدا کنی دقیق تره

خودکاری؟متوجه نمیشم 

ببین اگه هاله افتاد به احتمال زیاد مثبته مبارک باشه

فردا صبح با اولین ادرارت باز تست بزن خطش واضح میفته بعد برو آزمایش 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
عکسشو بده تا بگم

نمیتونم بذارم بلد نیستم ولی تو نور دیده میشه شوهرمم دید 

مدیکور ک خیلی الکیه کاذبه دفعه قبلی براخودم الکی بود 😂

سرچ کن تو نت میبینی چ شکلیه من اینبار ازاینا گرفتم درست بود 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
نمیتونم بذارم بلد نیستم ولی تو نور دیده میشه شوهرمم دید 

اینجا ک میتایپی روی کادر اشاره کرده ب تصاویر اونو بزن روش برو از فایلات انتخاب کن بفرست

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

اینجا ک میتایپی روی کادر اشاره کرده ب تصاویر اونو بزن روش برو از فایلات انتخاب کن بفرست

گذاشتم عزیزم معلومه با اینکه کمرنگ هست