2777
2789
عنوان

کالری سنج

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 28 پست
من از بازار رایگان دانلودش کردم  چطور خرید میکنید؟؟؟ یه بار ۵تومن کرفس خریدم ولی سوخت استفاده ...

ن دانلودش رایگانه مایکت داره. وقتی میخای وزن ایده آلت لحاظ کنه سکه کم میکنه واس هرکیلو. فعلا میخ. ام باهاش 5کیلو کم کنم اگ شد بقیش☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن دانلودش رایگانه مایکت داره. وقتی میخای وزن ایده آلت لحاظ کنه سکه کم میکنه واس هرکیلو. فعلا میخ. ام ...

مشخصاتتو که دادی برات کالری تثبیت احتساب میکنه. به ازای هر ۷۵۰۰کالری یه کیلو کم میکنیم. 

به طور مثال اگه روزی ۵۵۰کالری کمتر بخوری هفته ای نیم کیلو کم میکنی 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
77و168

اگه روزی ۱۳۰۰کالری بخوری باشگاه هم بری ماهی حداقل ۴تا ۵کیلو کم میکنی. منم اول ۷۴تا ۷۳بودم الان ۶۰ونیم هستم ۲سال ونیمه ثابتم 

اگه روزی ۱۳۰۰کالری بخوری باشگاه هم بری ماهی حداقل ۴تا ۵کیلو کم میکنی. منم اول ۷۴تا ۷۳بودم الان ۶۰ونی ...

شوهرم دوست نداره لاغر شم میگه فقط شکم. میگ فقط ورزش شکم کنم خوبه ولی خودم  میکنم بعضی وقتا زیاد غذا هله هوله میخورم

شوهرم دوست نداره لاغر شم میگه فقط شکم. میگ فقط ورزش شکم کنم خوبه ولی خودم  میکنم بعضی وقتا زیاد ...

وزنت یکم بالاس. اگه جات بودم ۶۵بیشتر نبودم 

چندسالته؟؟

وزنت یکم بالاس. اگه جات بودم ۶۵بیشتر نبودم  چندسالته؟؟

31.قبلا 68بودم خیلی خوب بود همه میگفتن لاغرتر نشم. بدون رژیم خاصی. چون میرفتم دانشگاه تحرک داشتم اللن همش تو خونه ام