2777
2789
عنوان

اونقد گریه کردم

203 بازدید | 15 پست

با اینکه از خانوادم 100درصد رضایت ندارم ولی دوری ازشون اذیت میکنه. تو محل مادرشوهر ایناییم هی میگه بیاید اینجا شوهرم که هر روز میره یه سر یواشکی به خانوادش میزنه که من هوس نکنم برای خانواده خودم. خودش منو 3 هفته یبار میبره. قرار بود دیشب منو ببره خونه ی مادرم اینا معلوم نی چش شد مادرش گفت بیاید خونه ی ما شوهرمم هیچی نگفت برنامرو کنسل کرد گفت باشه. منم گفتم نمیام خودت برو خیلی بحث بدی کردیم.خانوادش حتی شوهرمو پر می‌کنن نمیزارن بریم نزدیک مادرم اینا هی غش میکنن نفرین میکنن حرف میزنن بهم چیکارشون کنم. راه دور ازدواج پیرم کرده فکر میکنم خر بودم قبول کردم ولی شوهرم حاضر نیست بخاطر من محل زندگیمونو عوض کنیم میگه محلمونو دوست دارم

اصصصصلا همچقن اشتباهی  رو نکن.من یسال پیش اینکارو کردم و رفتم نزدیک مامانم.ولی درطول این یسال یماه هم خونم نبودم.شوهرم اصلا نمیمونه و همش خونه مامانشه و منم مجبورم بیام و واقعا درعذابم.الانم بعد یسال دوباره دارم برمیگردم همون محل قبلی

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصصصصلا همچقن اشتباهی  رو نکن.من یسال پیش اینکارو کردم و رفتم نزدیک مامانم.ولی درطول این یسال ی ...

اه میبینی چرا اینطورین. خیلی سلیطه کری میکنه خوهرشوهرم و مادرش سر این قضیه 

اصلا درک نداره بخوام برم همش بم میگه بچه ننه

چه مردا بد شدن؟!

بگو اره بچه ننمم زیر بته که عمل نیومدم.اونی بچه ننس که ننش پرش میکنه و اون میفته بجون عشق و زندگیش

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نه تو محله ی مادرشوهرمم کوچه پشتیشون

خب میگم مادرت تو شهری هستن ک داری زندگی میکنی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چه مردا بد شدن؟! بگو اره بچه ننمم زیر بته که عمل نیومدم.اونی بچه ننس که ننش پرش میکنه و اون میفته ب ...

ببین مادرش جلو من پرش نمیکنه ولی با رفتاراش یا وقتی شوهرم بیرونه بش زنگ میزنه باش حرف میزنه.  اونقدم زرنگه. 

ببین مادرش جلو من پرش نمیکنه ولی با رفتاراش یا وقتی شوهرم بیرونه بش زنگ میزنه باش حرف میزنه.  ا ...

اگه شوهرت دوست داره با زبون نرم بکشش سمت خودت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!