2789
عنوان

میوه خشک

262 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی تا حالا میوه خشک کرده ؟؟؟؟تو گوگل زده که توی شربت اب و شکر بذاریم تا شیرین شه میوه ها ؟بنظرتون شیرین بهتره یا طعم معمولیه خود میوه؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

طعم معمولی میوه خیلی بهتره من میوه خشک کن دارم بااون درست میکنم حلقه میکنم بعدم میذارم تو دستگاه

نوشته برای میوه های مثل موز و سیب ابلیمو بزنیم روش ک سیاه نشه ترش نمیشه؟؟؟بعد چجوری برش میزنی عزیزم؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
میوه هارو باید رو بخاری بچینیم؟ میشه رو سینی چید بعد بزاریم‌رو بخاری؟

عریزم فویل بکش رو بخاری یا شوفاز رو فویل ی پارچه نخی بنداز بعد میوهارو بچین روش حرارتم خیلی ملایم باشه

من سیب و موز رو خیلی نازک برش میزنم

رو بخاری با شعله خیلی کم پارچه تمیز پهن میکنم میچینم روش 

شب تا صبح

صبح قشنگ خشک و آماده س هیچی هم بهشون نمیزنم سیاهم نمیشن

طعم میوه های دیگه رو دوست نداشتم

❤❤❤❤❤❤❤
نوشته برای میوه های مثل موز و سیب ابلیمو بزنیم روش ک سیاه نشه ترش نمیشه؟؟؟بعد چجوری برش میزنی عزیزم؟

اره اب و ابلیمو برای اینه که سیاه نشه شربت هم برای تغییر طعم میوه های ترشه اما من دوست ندارم مزه طبیعیش از بین میره

با یه کارد تیز حلقه های نازک برش بزن

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
منم خیلی مشتاقم بدونم 

سلام سلام 

مامانای باردار و مامانایی ک نی نی های ناز دارین همین حالا بیاین و سفارش بدین 

ما کلی میوه های خشک شده ی خوشمزه داریم مثل سیب هلو انجیر گیلاس آلبالو زرد آلو و ....... 

از دستش ندین اینا خیلی خوبن با یکبار خرید مشتری دایمی ما میشین

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌