sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 عنوان لایکککک 40 بازدید | 10 پست نی نی ناااازاااااای سوال این لایک کردنه یعنی چی خخخخخخ ی نظری میدی فوری لایکت میکنن تائیده حرفاته یااا جهت دنبال کردن تایپیکشون ودوستی؟؟؟؟ شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش 1397/08/08 | 14:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 تاییدحرفات السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 تاییدحرفات اهااان مرسی ازجوابت گلم شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 اهااان مرسی ازجوابت گلم خواهش عزیزم السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
نینیلک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 2010 هر لایک که بشی نی نی سایت ده هزار تومن تو رو شا رژ می کنه می یاد رو قبض موبایلت. مگه تا حالا از تو پول کم نشده؟ تازه بعد از هر دوازده تا لایک یه جعبه پیاز به آدرس خونت پست میشه. تا حالا پیاز نگرفتی؟ خیلی باحاله من دفعه قبل باهاشون دلمه درست کردم یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 تائید حرفش و این که خوندی پستسو اگه تائیده حرفامه پس چراا دیدم خیلی اصرار ب لایک شدن دارن شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 هر لایک که بشی نی نی سایت ده هزار تومن تو رو شا رژ می کنه می یاد رو قبض موبایلت. مگه تا حالا از تو پ ... 🙄🙄🙄🙄🙄 شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش
darkstar عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 1559 اگه تائیده حرفامه پس چراا دیدم خیلی اصرار ب لایک شدن دارن خب اونا برای دوستی لایکو میخوان
sheil مدیر استارتر عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 7945 خب اونا برای دوستی لایکو میخوان پس اینجوووره🤔🤔🤔مرسیی عزیزززم 😚 شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش