نصف راه رو رفتم هفته بیستم بارداری...فقط ی سوال فکرمو درگیر کرده من چرا شکم ندارم کلا سه کیلو چاق کردم...شدم پنجاه سه کیلو....تروييد هم دارم بخاطر اونه???
تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
دوماه اخر وزن گیری جنین شروع میشه مخصوصا دوهفته اخر
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مثل من.حالا تو خوبه سه کیلو کن یک کیلوهم کم کردم.اصن دلت نخواد چاق بشی من برنج زیاد نمیخورم.سبزیجات و مغزیجان بخور.من شیش ماهمه هیشکی نمیفهمه حامله هستم یه شکم کوچولو دارم فقط 😌😌😌نترس کم کم اضافه میکنی.روغن زیتون بخور با سالاد .مرغ و گوشت ماهی
میخورم گلم نه زیاد.مثلا یه وعده دوتا کفگیر.نه مثل زنای بهردار اطرافم یه دیس برنج.درکنارش سالاد با لیمو خیلی میخورم ماست و دوغم میخورم سبر میشم.غذا نونی زباد میخورم