2777
2789
عنوان

..باردارا بیاید...

160 بازدید | 25 پست

نصف راه رو رفتم هفته بیستم بارداری...فقط ی سوال فکرمو درگیر کرده من چرا شکم ندارم کلا سه کیلو چاق کردم...شدم پنجاه سه کیلو....تروييد هم دارم بخاطر اونه???

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوماه اخر وزن گیری جنین شروع میشه مخصوصا دوهفته اخر 

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

منکه ماه سومم ۴ کیلو کم کردم😩😩

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مثل من.حالا تو خوبه سه کیلو کن یک کیلوهم کم کردم.اصن دلت نخواد چاق بشی من برنج زیاد نمیخورم.سبزیجات و مغزیجان بخور.من شیش ماهمه هیشکی نمیفهمه حامله هستم یه شکم کوچولو دارم فقط 😌😌😌نترس کم کم اضافه میکنی.روغن زیتون بخور با سالاد .مرغ و گوشت ماهی 

هیچی  
مثل من.حالا تو خوبه سه کیلو کن یک کیلوهم کم کردم.اصن دلت نخواد چاق بشی من برنج زیاد نمیخورم.سبزیجات ...

میترسم دخملم کم وزن بشه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
عزیزم مهم اینه جنین رشدطبیعیشوطی کنه من25هفتمه شکمم نسبت به خیلی ازخانمای بارداردیگه کوچیکترولی خدار ...

مال من آخرین سونوي آنومالي گفت رشدش سه روز عقبه

چرابرنج نمیخوری برای موهاوابروی بچه لازم 

میخورم گلم نه زیاد.مثلا یه وعده دوتا کفگیر.نه مثل زنای بهردار اطرافم یه دیس برنج.درکنارش سالاد با لیمو خیلی میخورم ماست و دوغم میخورم سبر میشم.غذا نونی زباد میخورم 

هیچی