2777
2789

هر چیزی رو بر میدارید 

همون موقع ، سرجاش بذارید 

منتظر نشید ظرف ها  توی سینک  جمع بشن  بعد بشورید 

همون لحظه بشوریدشون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری ینفره اینقد زود خونه رو کثیف میکنی . منم بچه ندارم الان که هفته 39حاملگی هستم با اینکه کلی سنگین شدم بازم خونمو همیشه تمیز و مرتب میکنم امروز دیگه خیلی سرپا کار کردم الان مث جنازه افتادم . تو بچه دار بشی دیگه چی میشی😂😂😂😂

و خدایی که بشدت کافیست
چطوری ینفره اینقد زود خونه رو کثیف میکنی . منم بچه ندارم الان که هفته 39حاملگی هستم با اینکه کلی سنگ ...

واقعا همینطوره عادتمه مثلا کمد لباسو مرتب میکنم وقتی عجله دارم بهم میریزم یا واسه یه غذا کلی ظرف کثیف میکنم

واقعا همینطوره عادتمه مثلا کمد لباسو مرتب میکنم وقتی عجله دارم بهم میریزم یا واسه یه غذا کلی ظرف کثی ...

استارتر تومنی یامن توام😑😐😐

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
توام این مشکلو داری به خدا هرکاری میکنم ولی درست نمیشم

منم یسره سرپام خونمو مرتب میکنم اما دوباره میریزه بهم ی اشپزی ساده میکنم کلی بهم میریزه حموم میرم کل اتاق بهم میریزه

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
واقعا همینطوره عادتمه مثلا کمد لباسو مرتب میکنم وقتی عجله دارم بهم میریزم یا واسه یه غذا کلی ظرف کثی ...

دقیقا منم همین مدلیم 

من فیلم وسواسی های شبکه منو تورو میبینم جو میگیرتم پامیشم میسابم خیلی فیلم باحالیه به ادم شوقو ذوق میده دلت میخواد همون لحظه پاشی کار کنی 

ولی تمیز نگه داشتنم شرطه دیگه 

مثلا من الان استراحتم نمیتونم هرروز هرروز تمیز کنم ولی شوشو بعضی چیزارو رعایت نمیکنه انگار صد ساله به خونه دست نزدی 

ولی خیلی دوست داره کمکم کنه ها😂😂😂 الان داره بالکن میشوره بعدش دستشویی و ظرفشوییرو میخواد دامستوس بزنه 

چون من الان نمیتونم ازینا استفاده کنم ضرر داره 

با تایدم میسابم تمیز نمیشه لامصصصب😅