2777
2789
یه بار توی خیابون خودم بی پول شدم بهم کمک کردند که بدم خونه برای همین منم کمک کردم

عزیزم نذار از قلب صافت ، کسی سو استفاده کنه .

به محض اینکه از شما شاارژ گرفته ، تقاضای حذف کاربریشو داده . یه نگاه بع تاپیکاش بنداز . نی نی یار هم بهش اخطار داده

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
یه بار توی خیابون خودم بی پول شدم بهم کمک کردند که بدم خونه برای همین منم کمک کردم

عزیزم ۵تومن خداروشکر زندگی شمارو زیرو رو نمیکنه ولی به چهارتا ادم مثل این کاربر یاد میده مردمو تلکه کنن و به ریش ادم بخندن

من توی تاپیک به استارتر تیکه انداختم نه شما

که متاسفانه شما بد برداشت کردین ولی اون سر خودش برنداشت اصلا

درهرحال هرکی نون دلشو میخوره مثه شما

این کاربرم چوب دلشو

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم نذار از قلب صافت ، کسی سو استفاده کنه . به محض اینکه از شما شاارژ گرفته ، تقاضای حذف کاربریشو ...

جالبه بعضی آدم ها برای ۲ تومن گدایی کنند پول دو تا نون بربری عه خدا هدایتش کنه

وقتی نت داری میای تایپک میزنی یعنی اینهمه راه ارتباطی واتساب تل گ رام نمیتونی پیام بدی

واقعا شار ژ دادین بهش🙄

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم

واقعا برات متاسفم استارتر برو تو پربازدیدا رسوااااا بشی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

من موندم واقعا این پول چجوری از گلوشون پایین میره?!😳😑 توی زمونه ای که پول حلالش توی حلق آدم گیر میکنه؟!

اگر بعد از هر لبخندی خدا را سپاس نگویید روا نیست بعد از هر اشکی از او گلایه کنید...