2777
2789

اصلا یه کاری میکنن که یکی هم که واقعا نیاز داره آدم شک کنه که بهش کمک کنه یانه

شماها ها جوونمردی رو میکشین انسانیت رو میکشین واقعا که متاسفمبرات

البته شک دارم خانم باشی

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته؟

ای وای عزیزم . چرا اینقدر ساده ای . 

خیلی خوبه ادم به دیگران کمک کنه ولی نباید بذاری مورد سواستفاده دیگران قرار بگیری. 

با پنح تومن نه شما فقیر میشی و نه ایشون پولدار .

فقط راه رو برای سو استفاده های بعدی باز میکنید 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
موافقم 

سلام عزیزم بهترین کارو شما کردین که خواستین براش زنگ بزنین من به ایشون گفتم باید حتما 5 هزار تومان رو که گرفته برگردونه حذف هم نمیشه تا پول رو بده به اون کاربر

اینجا اصلا نباید به کاربرا اعتماد کنین اکثریت دروغ میگن از احساسات کاربرا سو استفاده میکنن 

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ای وای عزیزم . چرا اینقدر ساده ای .  خیلی خوبه ادم به دیگران کمک کنه ولی نباید بذاری مورد سواس ...

دقیقا من به ایشون هم پیام دادم ، کمک نمی کنین بلکه باعث میشین از کاربرای دیگه سواستفاده بشه و مقصر هم کسانی هستن که زود پول یا شـارژ میدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

شبا چجوری میتونی بخوابی استارتر😟

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

تازه ببینین چقد ساده بود.توی این تاپیک فقط منو یکی دو نفر دیگه بودیم.این کاربر عکس شارژو گذاشت اینجا.ما دو سه نفر میتونستیم برداریم .طرفم میگفت سارژ نشد.مشکل داشت.یعنی بازم میفرستاد براش

من تمام مدت ب این فکر میکردم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
یه پسر کوچولوعه راهنماییه حتما ک شبا سرش ب بالش نرسیده خوابه

نمیدونم والا .کاربرا نباید سادگی کنن .چطور نت داده بیاد نی نی سایت نمیتونه تماس بگیره!

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

کاش حداقل تاپیکای دیگه ش رو یه نگاه بندازید.‌.کلا تعادل روانی نداره...چندبار پشت سر هم تاپیک مشابه زده و اینکه تو یکی از تاپیکاش پرسیده چطوری میتونه اکانت مجازی بدون شماره تلفن نصب کنه....

ای وای عزیزم . چرا اینقدر ساده ای .  خیلی خوبه ادم به دیگران کمک کنه ولی نباید بذاری مورد سواس ...

یه بار توی خیابون خودم بی پول شدم بهم کمک کردند که بدم خونه برای همین منم کمک کردم