اصلا یه کاری میکنن که یکی هم که واقعا نیاز داره آدم شک کنه که بهش کمک کنه یانه
شماها ها جوونمردی رو میکشین انسانیت رو میکشین واقعا که متاسفمبرات
البته شک دارم خانم باشی
واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟ * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید * چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند ... خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...
سلام عزیزم بهترین کارو شما کردین که خواستین براش زنگ بزنین من به ایشون گفتم باید حتما 5 هزار تومان رو که گرفته برگردونه حذف هم نمیشه تا پول رو بده به اون کاربر
اینجا اصلا نباید به کاربرا اعتماد کنین اکثریت دروغ میگن از احساسات کاربرا سو استفاده میکنن
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
تازه ببینین چقد ساده بود.توی این تاپیک فقط منو یکی دو نفر دیگه بودیم.این کاربر عکس شارژو گذاشت اینجا.ما دو سه نفر میتونستیم برداریم .طرفم میگفت سارژ نشد.مشکل داشت.یعنی بازم میفرستاد براش
یه پسر کوچولوعه راهنماییه حتما ک شبا سرش ب بالش نرسیده خوابه
نمیدونم والا .کاربرا نباید سادگی کنن .چطور نت داده بیاد نی نی سایت نمیتونه تماس بگیره!
چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
کاش حداقل تاپیکای دیگه ش رو یه نگاه بندازید..کلا تعادل روانی نداره...چندبار پشت سر هم تاپیک مشابه زده و اینکه تو یکی از تاپیکاش پرسیده چطوری میتونه اکانت مجازی بدون شماره تلفن نصب کنه....