2777
2789
عنوان

خب چی بشه مثلا

187 بازدید | 17 پست

مهریمواجراگذاشتم تانامزدموبترسونم حالابهم پیام میده منم جوابشومیدم عذاب وجدان دارم که چراجواب میدم دارم مسخره بازی درمیارم نه خودش نه خانوادش یبارنمیان بگن چیشده بعدمن دارم جواب میدم پیاماشو

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب نده گوشيتو خاموش كن روز تعطيل بگيرزبخوابد

دست خودم نیست میگم ایندفعه دیگه نمیدم ولی تاپیام میده ازخودبی خودمیشم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا چرا مهر تو اجرا گذاشتی😟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

حالا چرا مهر تو اجرا گذاشتی😟

قبلش باهام دوماه قهرکرده بودالان اشتی کرده هی ولم میکرد

پس داره خرت ميكنه ببخشيدا . اين اخلاقمرداس

میدونم عزیزم ببخشیدنمیخواد....منم طبق معمول زودخرمیشم🐴

میدونم عزیزم ببخشیدنمیخواد....منم طبق معمول زودخرمیشم🐴

وا حواب نده يا ميدي يه چي بگو حاليش بشه چرا مهرتو گذاشتي احرا توهم عشقم عزيزم راه ننداز 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
وا حواب نده يا ميدي يه چي بگو حاليش بشه چرا مهرتو گذاشتي احرا توهم عشقم عزيزم راه ننداز 

نه بابااصلا عزیزم اینانمیگم همش میگم اگه آدم نمیشی طلاقموبده بامهریه ولی بازچرت میگه

نه بابااصلا عزیزم اینانمیگم همش میگم اگه آدم نمیشی طلاقموبده بامهریه ولی بازچرت میگه

به نظرم جوواب نده يكم سر سنگين باش 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂